"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Dün resmen Eskişehirspor ile anlaşan deneyimlİ teknik direktör Mustafa Denizli "Hep birlikte başaracağız” dedi.Geçtiğimiz haftaki Manisa maçı sonrası Alpay Özalan ile yollarını ayrılan Eskişehirspor İstanbul’da Mustafa Denizli...

Dün resmen Eskişehirspor ile anlaşan deneyimlİ teknik direktör Mustafa Denizli "Hep birlikte başaracağız" dedi.
Geçtiğimiz haftaki Manisa maçı sonrası Alpay Özalan ile yollarını ayrılan Eskişehirspor İstanbul'da Mustafa Denizli ile anlaşmaya varmıştı.
Öğle saatlerinde tesislere gelen ve bir süre yönetim ile görüşen Denizli daha sonra taraftar ve basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.
"DENİZLİ SÖZÜ BU OLSA GEREK"
İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Mustafa Denizli'nin daha önceden kendilerini söz verdiğini belirterek, "Mustafa Denizli sözü bu olsa gerek. Vaktiyle ikili görüşmelerimiz olmuştu. 'Eskişehirspor'un bana ihtiyacı olduğu zaman hep takip edeceğim ve o gün sizinle olacağım' demişti. O zaman bu zaman bu zamanmış. Mustafa Denizli sözü buymuş. Onun için şahsınıza yönetim kurulu olarak, Eskişehirspor camiası olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Hoş geldiniz. Şeref verdiniz" dedi.
"BAZI BULUŞMALAR GEÇ OLUR"
Denizli hoca sözlerine "Zaman zaman yaşamda geç buluşmalar diye bir kavram vardır. Belki ben ile Eskişehirspor'un buluşması geç buluşma ama sonunda buluşulmuş bir gün, bir an. Eskişehir benim futbolculuğumdan itibaren yakın ilişkide olduğum şehirlerden bir tanesi. Hem sporculuğum hem de teknik direktörlüğüm zamanlarında Eskişehir'le ilgili anılarım var. Teknik adamlık zamanlarımda görev yaptığım takımların başındayken, en çok zorlandığım deplasmanlarından bir tanesidir Eskişehir. Buranın bir futbol şehri olduğunu biliyorum. Hayatım boyunca 'Burası benim olacağım' yer diyerek kararlarımı verdim" dedi.
'HUZUR İÇİNDE BU KARARI VERDİM'
Eskişehir'in bir futbol kenti olduğunu ifade eden Denizli, "Kısa bir süre dinlendim. Dinlenmek istedim. Dönüşüm için de en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Huzur içerisinde bu kararı verdim. İnşallah bu buluşma şehir adına, kulübümüz, takımımız adına, insanlarımız adına, ben ve yönetimimiz adına hayırlı bir buluşma olur. Bu heyecanı birlikte yaşarız. Allah inşallah teknik adamlık yaşantımda kazandığım kupaların yanına bir yenisi ilave etme şansını fırsatını verir. Başarıya giden yol kolektif, birlikte olma, kalplerin, gönüllerin aynı hedef için attığı ve çalıştığı yerlerdir. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.
"SÖZÜMÜ YERİNE GETİRDİM"
Denizli hoca Eskişehirspor'a verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını da söyleyerek "Verdiğim sözü yerine getirmemin verdiği mutluluğu yaşıyorum. Eskişehir'in potansiyeli her zaman vardır. Bu birlikteliğe bugün adım attık. TFF 1. Lig zorlu bir lig. Hem görev yaptığım için hem de takip ettiğim için biliyorum" dedi.
"ALPA HOCA İLE GÖRÜŞTÜM"
Denizli, Alpay Özalan'a da Eskişehirspor'a yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederek "Benden evvel burada çok değerli talebem görev yaptı. Beni defalarca davet etti. Bir türlü nasip olmadı maça gelmek. Ama ayrıldığı gün kendisini aradım. Eskişehir ile herhangi bir temasım yoktu. Geçmiş olun demek için aradım ama telefonu kapalıydı. Dün telefonla konuşma fırsatı buldum. Akşam buluşacaktık ama yine telefonu kapalıydı ve buluşamadık. Ama bizim nasıl olsa ömür boyu temas içerisinde olduğumuz kardeşim. Öncelikle yaptığı hizmetlerinden dolayı sezon başından beri, getirdiği yer için de kendine şahsen teşekkür ediyorum" dedi.
YENİ BİR SERÜVEN
Denizli Eskişehir'de yeni bir serüvene başlayacağını söyleyerek, "Eskişehirspor'un bundan sonraki serüvenini birlikte yaşayacağız. İçeride dışarı o heyecanı hep birlikte teneffüs edeceğiz. Geriye dönüp baktığım zaman, futbol içerisinde yaşanabilecek her şeyi yaşadım. Sevinçler üzüntüler futbol içinde ne varsa her şeyi yaşadım. Burada yenileri ilave olacak. Belki yaşamadığım bazı şeyler yaşanacaktır. Yaşamın diğer kısmına hep birlikte tanıklık edeceğiz. Sizler inandığımız için ben inandığım için bugün bu grubu burada oluşturduk. Bu yakın ilginize, taraftarın sıcak gösterisine tüm içtenliğimle, samimiyetimle teşekkür ediyorum. Sizin bu ilginize, sevginizse layık olmak için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.