DENİZLİ MOTİVESİ

DENİZLİ MOTİVESİ
Denizli hoca zorlu maçlara oyuncularını motive ediyor.Play-off’da Perşembe günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olanEskişehirspor’da zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Dün Teknik Direktör Mustafa Denizli gözetimindeki...

Denizli hoca zorlu maçlara oyuncularını motive ediyor.


Play-off’da Perşembe günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olanEskişehirspor’da zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Dün Teknik Direktör Mustafa Denizli gözetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, oyuncular daha sonra ikiye ayrılıp çift kale maç yaptı. Defans ve hücum oyuncularını ayırarak, karşı karşıya getiren teknik kadro futbolcuların son durumunu da görmüş oldu.


DENİZLİ BEYİN YIKIYOR


Oyuncularını zorlu maçlara hazırlayan Denizli hoca adeta beyin yıkıyor.


Dün de antrenman öncesi saha içinde futbolcularla toplantı yapan ve sadece play-off maçlarına konsantre olmalarını isteyen deneyimli teknik adam çalışma boyunca da başta kaptan Erkan Zengin olmak üzere diğer futbolcular ile de bire bir görüşmelere yaptı. Takımı da 2 gün önceden Giresun’a götürecek olan Denizli hoca da orada da toplantılar yaparak futbolcularını zorlu maça hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.