"ENDİŞE ETMEYİN DÜZELECEĞİZ"

“ENDİŞE ETMEYİN DÜZELECEĞİZ”
 Eskişehirspor kaptanı Erkan Zengin dün Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na yaptığı ziyarette çocuklarla buluştu.Okulda öğrencilerle bir araya gelen Erkan Zengin, takımın durumunun ne olacağına yönelik soruları cevaplandırırken...

 


Eskişehirspor kaptanı Erkan Zengin dün Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu’na yaptığı ziyarette çocuklarla buluştu.


Okulda öğrencilerle bir araya gelen Erkan Zengin, takımın durumunun ne olacağına yönelik soruları cevaplandırırken duygulu anlar yaşadı. İçinde bulundukları TFF 1. Liginde Eskişehirspor’un başarıyı yakalayacağına inandığını ifade eden kaptan Erkan Zengin, “Kimse endişe etmesin. Her zaman yanımızda olan taraftarımız başta olmaz üzere, başkanımız, yönetimimiz, futbolcu arkadaşlarımızla birlikte Eskişehirspor’u düzlüğe çıkartacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.


Mustafa Kemal Okul Müdürü Musa özgür Karatay ve okul öğretmenleriyle görüşme yapan Erkan Zengin’e okul heyeti kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ettiler.


çocukların sorduğu sorular karşısında ve gösterilen ilgiden hayli mutlu olduğu gözlenen Erkan Zengin’e bir öğrenci “Zlatan ile milli takımda birliktesiniz. Aranız nasıl?” sorusuna “İyi görüşüyorum” diyerek cevap verdi.


Daha sonra bazı sınıfları gezen Kaptan Erkan Zengin öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.