ES-ES'DE HOCA ARAYIŞI

ES-ES’DE HOCA ARAYIŞI
Es-Es’de teknik adam için arayışlar sürüyor. İlk aday deneyimli isim Yücel İldiz.1 hafta önce Eskişehirspor’a 3-5 maçlığa gelmediğini açıklayan Sergen Yalçın öncesi gün görevinden ayrılmıştı. İLK ADAY YÜCEL İLDİZYönetim...

Es-Es’de teknik adam için arayışlar sürüyor. İlk aday deneyimli isim Yücel İldiz.


1 hafta önce Eskişehirspor’a 3-5 maçlığa gelmediğini açıklayan Sergen Yalçın öncesi gün görevinden ayrılmıştı.


İLK ADAY YüCEL İLDİZ


Yönetim Sergen Yalçın’dan boşalan koltuk için arayışa geçti.
Edinilen bilgilere göre Eskişehirspor, en son Giresunspor'u çalıştıran deneyimli teknik adam Yücel İldiz'i listeye aldığı öğrenildi. Boşta olan Yücel İldiz’de teklif bekliyor.  


ALTERNATİF İSİMLER DE VAR


Yönetim teknik adam için alternatif isimleri de listeye aldı. TFF 1.ligi yakından tanıyan Engin İpekoğlu başta olmak üzere Coşkun Demirbakan, Reha Kapsal ve Nihat Kahveci’nin ismi de Eskişehirspor için geçiyor.    


ŞİFO ZOR GİBİ


Başkan Sinan özeçoğlu’nun ‘Şifo’ lakaplı Mehmet özdilek’i takımın başında görmek istediği ancak özdilek hocanın 1.lig takımları değil süper ligden görev beklediği de sızan haberler arasında. 


HAFTA İçİ BELİRLENECEK


Yarınki Gazişehir maçında Eskişehir’li teknik adam Hüsamettin Türkkan takımın başında sahaya çıkarken, yeni teknik adamın önümüzdeki hafta içi netleşmesi bekleniyor. FİFA’daki puan silme tehlikesi ile karşı karşıya olan Eskişehirspor’un bu karar açıklandıktan sonra yeni teknik adamı belirlemesi bekleniyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.