HENTBOL MİLLİ TAKIMINDAN DESTEK ÇAĞRISI

HENTBOL MİLLİ TAKIMINDAN DESTEK ÇAĞRISI
 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta 25 Ekim Çarşamba günü Belçika ile karşılaşacak Türkiye A Milli Takımı’nın baş antrenörü İlker Şentürk, Eskişehir’deki ilk milli maçta galip gelmek...

 


2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta 25 Ekim çarşamba günü Belçika ile karşılaşacak Türkiye A Milli Takımı'nın baş antrenörü İlker Şentürk, Eskişehir'deki ilk milli maçta galip gelmek istediklerini söyledi.


 


ESKİŞEHİR’E YöNELDİK


Türkiye A Milli Takımı'nın baş antrenörü İlker Şentürk düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir'de milli maçları oynama kararı aldıklarını belirterek, bu kentte kendilerine imkan sunan herkese teşekkür etti. 25 Ekim'de ağırlayacakları Belçika ile daha önce de karşılaştıklarını anımsatan Şentürk, şöyle konuştu:


Selkaspor’un hentbola verdikleri yaptıkları bizi çok keyiflendirdi. Aklımıza hemen Eskişehir geldi. A milli maçlarımızı Eskişehir’de oynayabilir miyiz diye düşündük. Hemen Osman özoğlu hocamızla irtibata geçtik. Selkaspor, milli maça ev sahipliği yapabileceklerini söylediler. Eskişehir’e yöneldik. Kampa pazartesi günü başladık.


 


FEDERASYONUMUZDAN DAHA İYİ İLGİLENİYORLAR


Müdürümüze salon imkanları için ve Selkaspor yönetimine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bizimle çok iyi ilgileniyorlar. Federasyonumuzdan da daha iyi ilgileniyorlar. Her şeyle ilgileniyorlar. Kafa olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Temmuz ayından beri rakibi ezberlemiş durumdayız. Eskişehir’deki ilk maçımızda seyircinin desteğini bekliyoruz. Galip gelmek istiyoruz. Belçika maçının ardından 29 Ekim’de Yunanistan ile deplasmanda oynayacağız. O maçta bizim için çok önemli. Eğer ikide iki yaparsak avantaj yakalayacağız. Bize yapılan destekler için çok teşekkür ediyorum. Takımda eksiğimiz yok. Objektif bir şekilde takımı kurduk. Oyuncularımızdan kalitelerini ortaya koymalarını istiyoruz. Biz futbol takımından önce Mart ayında Eskişehir’de oynama kararı aldık. Her şey taraftarla güzel. Destekleri çok önemli. Onların desteğiyle Belçika’yı puansız göndermek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.