BU 5 MAÇ ŞEKİLLENDİRİR

BU 5 MAÇ ŞEKİLLENDİRİR
Balıkesir galibiyeti ile moral bulan Eskişehirspor’da yönetim belirsizliği ve puan silme sıkıntısı devam ediyor.  İlk yarının sonuna kadar 5 maçı bulan Eskişehirspor’da Yücel İldiz hoca oyuncularından kayıp istemiyor. Eskişehirspor...

Balıkesir galibiyeti ile moral bulan Eskişehirspor’da yönetim belirsizliği ve puan silme sıkıntısı devam ediyor.  İlk yarının sonuna kadar 5 maçı bulan Eskişehirspor’da Yücel İldiz hoca oyuncularından kayıp istemiyor. 


Eskişehirspor ilk yarıda kalan 5 maçı da en kayıpla kapatmak istiyor. Yücel hoca zorlu maçlarda oyuncularına güveniyor. 


Evindeki Erzurum galibiyetinin ardından çıktığı İzmir deplasmanından puanla dönen Kırmızı Şimşekler evinde ise Ankaragücü’ne mağlup olmuştu.


Şimşekler Pazar günü de Balıkesir deplasmanında zorlu bir maça çıktı.


Güçlü rakibi karşısında zorda olsa kazanan Eskişehirspor’da şimdi gözler son 5 haftaya çevrildi.


öNCE RİZESPOR


Bu hafta ligin güçlü takımlarından Rizespor’u konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler daha sonra Karadeniz deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak. Daha sonra evinde Gaziantepspor’u konuk edecek olan  Şimşekler deplasmandaki Boluspor’un ardından ilk yarının son maçında da Adanaspor’u konuk edecek.   


İLDİZ KAYIP İSTEMİYOR


Balıkesir galibiyeti ile moral bulan Eskişehirspor’da teknik direktör Yücel İldiz kalan 5 maçta oyuncularından hata ve puan kaybı istemiyor. Kaos ortamına rağmen takımı maçlara en iyi şekilde hazırlayıp motive eden İldiz hoca oyuncularla da yakından ilgileniyor. 


TAKIMIN DURUMU DA BELLİ OLACAK


Yönetim belirsizliği ve puan silme ile karşı karşıya olan Eskişehirspor’da oyuncular ilk yarının sonuna kadar puanları toplayıp, beklemeye geçecek.  Bu 5 maçta Eskişehirspor’un durumu da şekillenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.