"AK PARTİ'NİN DESTEĞİ ŞART"

“AK PARTİ’NİN DESTEĞİ ŞART”
Eskişehirspor eski Başkanı Nebi Hatipoğlu, mevcut durumdan kurtulmak için AK Parti’nin seçilmişlerinin desteğinin alınması gerektiğine işaret etti. Eskişehirspor eski Başkanı Nebi Hatipoğlu Olağanüstü Genel Kurul’da yaptığı...

Eskişehirspor eski Başkanı Nebi Hatipoğlu, mevcut durumdan kurtulmak için AK Parti'nin seçilmişlerinin desteğinin alınması gerektiğine işaret etti.


 


Eskişehirspor eski Başkanı Nebi Hatipoğlu Olağanüstü Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 1 hafta içerisinde sürdürdükleri çalışmaları anlattı. Hatipoğlu, “Bu sürece gelirken Sinan Başkana kulübü bırakıyor diye çok kızgındım. Kendisine ‘senin devam etmen lazım’ dedim.. Ancak o da, yaptıkları çalışmaları anlattı. Sezon sonuna kadar 20 milyona ihtiyaçları olduğu ancak kimsenin para konusunda bir yardım sağlamadıklarını söyledi. Maddi durum konusunda tıkandığını ifade etti. Kendi kararıdır, saygı duyuyorum.”


 


12 FUTBOLCU FEDERASYONA BAŞVURDU


Sinan Başkanın devam etmemesi ve yeni bir yönetim oluşmaması nedeniyle kısa zamanda zor durumların yaşanabileceğini kaydeden Hatipoğlu, “Futbolculardan 12 tanesi Federasyona başvurmuş durumda. Bunu durdurmak için 7 milyon liraya ihtiyaç var. Bunlar da ilk 11 de oynayan topçular. 24 puan silme durumu önümüzde. Sezon sonunda takımı düşürmeyecek meblağ 15- 20 milyon arası. 20 milyonla bu takım belki de ilk 6’ya girecek. Belki de süper lige çıkacak. Eskişehirspor’un en önemli kongresinde hiçbir milletvekili ve seçilmişleri görememek ne durumda olduğumuzu anlatıyor. Belki de bizim desteğimiz yerine onlar Sinan Başkan’a destek verselerdi şuan özeçoğlu devam ederdi. Bu kulüp sadece Halil ünal’a, Sinan özeçoğlu’na, Nebi Hatipoğlu’na mı kaldı. Nerede bu iş adamları? İki yada üç kişiyle bu iş olmaz. Bu isimlerin değişmesi lazım... 24 puan silme cezasını ben temizleyeyim. Gerekirse cebimden vereyim yine temizliyim. Tamam onu temizledim. Peki daha sonra gelmesi muhtemel bir -24 puanı daha kim temizleyecek?” diye konuştu.


 


DESTEK ALMAK ZORUNDAYIZ


AK Parti hükümetinin desteğinin alınması gerektiğini kaydeden Hatipoğlu, “Biz arkamıza seçilmişleri alamazsak. Onların imkanlarından faydalanamazsak bir çıkış yolu bulamayız. O yüzden seçilmişleri yanımıza almamız gerekiyor. Bizim büyük paralara ihtiyacımız var. Bu paraları Eskişehir’den bulma imkanımız yok. Sinan başkana çok kızgınım. Bırakmamalıydı ancak kimseyi zorlamanın anlamı yok. 1 haftada da bir yönetim çıkartamadık. çok kısa kalıyoruz. Burada bir yönetim çıkaramasak dahi iktidar milletvekillerinin desteğini almak zorundayız. Anlar onlarla görüşerek Eskişehirspor’un önü açılacaktır. Şuan çok acil 15 milyona ihtiyacı vardır. Eğer onu bulamazsak ilk önce 12 futbolcu serbest kalacak ardından da -24 puan ceza gelecek.” açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.