BU KULÜP TARİHİNİN EN ÖNEMLİ GENEL KURULU

BU KULÜP TARİHİNİN EN  ÖNEMLİ GENEL KURULU
Genel kurulda İlk sözü alan Eskişehirspor eski yöneticilerinden Ali Eldem önemli noktalara değindi. Eskişehirspor’un tarihinin en önemli Genel Kurulu’nu yaptığını belirten Eldem, “Geçtiğimiz hafta el kaldıran 7 başkanımız...

Genel kurulda İlk sözü alan Eskişehirspor eski yöneticilerinden Ali Eldem önemli noktalara değindi. Eskişehirspor’un tarihinin en önemli Genel Kurulu’nu yaptığını belirten Eldem, “Geçtiğimiz hafta el kaldıran 7 başkanımız 25 yıldır bu takımı sırtlıyorlar. Son bir hafta içerisinde çok yoğun temaslar yaptık. Olumsuz hiçbir şey yoktu ama sakin geçirmemiz gereken 1 haftayı çok fırtınalı geçirdik. Böyle kavganın olduğu bir ortamda taraf olmakla ilgili zorlandıklarını gittiğim her yerde ifade etti. Bu durum, yönetici bulmamızda da zorluk çekmemize neden oldu” dedi.


 


SAĞLIKLI BİR YöNETİM 


“Neden bir başkan ve yönetici bulamıyoruz?” diye soran Eldem, yaptıkları görüşmeleri şu ifadelerle açıkladı: “çünkü sorunu Genel Kurul’un dışına taşıyoruz. Bunu dışarıya taşırsak sadece marka değerinin düşmesine neden oluyoruz. Biz bunu içimizde tartışsaydık bu sorunlarını yaşamazdık”


 


BAHANE DEĞİL REALİTE


Bu şehirde bu kulübe yardım etmekle ilgili, çare bulmakla ilgili yaptıkları çalışmaları değerlendiren Eldem, “Para bulmakla ilgili çalışma yaparken birçok şey duyduk. Ekonomik olarak zor durumda olduklarını, banka kredilerinin sıkıştırdığını söylediler. Bazıları da şöyle diyor. “Kızım araba istiyor, oğlum daire istiyor. Hanımın istekleri başka. Ben Eskişehirspor’a para verirsem onlara derdimi anlatamam. İşçim ikramiye istiyor. Ben Eskişehirspor’a para verirsem işçime derdimi anlatamam” Bunlar bahane olarak görünse de bunlar birer realite” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.