KANATLANDIK GE-Lİ-YO-RUZ(7-0)

KANATLANDIK  GE-Lİ-YO-RUZ(7-0)
Ligin zayıf takımı Gazintepspor karşısında Eskişehirspor son dönemlerin en rahat galibiyetini elde etti. İlk golde penaltının yaratıcısı olan Ofoedu hat-trickini bir de asistle süslerken, Hasan Hüseyin Acar 4 golde kilit pasları...

Ligin zayıf takımı Gazintepspor karşısında Eskişehirspor son dönemlerin en rahat galibiyetini elde etti. İlk golde penaltının yaratıcısı olan Ofoedu hat-trickini bir de asistle süslerken, Hasan Hüseyin Acar 4 golde kilit pasları atan adam oldu ve birde gol kaydetti.


 


Farklı galibiyetin geldiği akşamda Kırmızı Şimşekler başına tatlı bir bela da aldı. 65’te Bruno’nun yerine oyuna dahil olan genç Fıratcan iki gol atarak herkesin beğenisini topladı.


 


Bu farklı skorla ligin en çok gol atan takımı da olan Eskişehirspor 6.sırada ki Adanaspor ile puan farkını da 4’e indirerek play-off yarışında olacağını gösterdi


 


Fişi İlk Yarıda çektik


Eskişehir Yeni Atatürk Stadı’nda rakibini küçümsemeden mücadelesini veren Eskişehirspor ilk yarıda fişi çekti. Hasan Hüseyin’in ara pasında kaleci tarafından düşürülen Ofoedu penaltıyı yarattı. Perdeyi Erkan Zengin açtı.(1-0)


Daha sonra iki kez sahne alan Ofoedu iki klas golle soyunma odasına 3-0 önde gitmemizi sağladı.


 


Fıratcan ‘Merhaba’ dedi


Nijeryalı golcünün durmaya niyeti yoktu. önce güzel bir asist yapan Ofoedu genç Fıratcan’ın topu ağlarla buluşturmasını sağladı(4-0).


Daha sonra Aynı Ofi bu kez beceri kokan kaliteli bir gole imza attı(5-0).


Sağ kanattan çapraz pozisyonda topla buluşan genç Fıratcan topu üst ağlara asınca skor 6-0’a geldi.


Son sözü ise 4 golün kilit paslarının ismi olan Hasan Hüseyin söyledi ve Eskişehirspor mücadelen 7-0 galip ayrıldı.


 


Fark 4


Son iki maçında rakip fileleri 11 kez sarsan Eskişehirspor bu skorla gol sayısını 32’ye taşıyarak ligin en çok gol atan ekibi oldu ve 6.sıradaki Adanaspor ile puan farkını 4’e indirdi. Eskişehirspor da yeni başkanı Halil ünal da ilk maçında gelen farklı galibiyetle büyük sevinç yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.