BU GURUR SENİN YÜCEL HOCAM !

BU GURUR SENİN YÜCEL HOCAM !
Eskişehirspor’da son haftalardaki başarının mimarı kuşkusuz teknik direktör Yücel İldiz. Geçtiğimiz sezon Gireasunspor’un başında 3 kez Es-Es’e rakip olan Yücel hoca sezon başı yönetim ile görüşmüş ancak anlaşma...

Eskişehirspor’da son haftalardaki başarının mimarı kuşkusuz teknik direktör Yücel İldiz. 


Geçtiğimiz sezon Gireasunspor’un başında 3 kez Es-Es’e rakip olan Yücel hoca sezon başı yönetim ile görüşmüş ancak anlaşma sağlayamamıştı.


MANİSA MAçI öNCESİ GöREVE GELDİ. 


Sergen Yalçın’ın ayrılmasının ardından zor bir dönemeçte göreve başlayan Yücel İldiz takımın başında çıktığı ilk maçta Manisaspor’u yenerek galibiyet sevinci yaşamıştı.


Her geçen hafta takımı daha iyi tanıyan deneyimli teknik adam elindeki mevcut kadroyu maçlara en iyi şekilde hazırladı. Yönetim boşluğunda bile oyuncuları iyi organize eden Yücel hoca  ile Eskişehirspor son 4 maçta 10 puan toplayıp  zirveye de adım adım yaklaştı.   


GENçLERE GüN DOĞDU


Gençlere de şans tanıyan Yücel İldiz hoca son haftalarda daha çok genç oyuncuları kadroya aldı.  İldiz hoca son oynanan Gaziantep maçında Fıratcan üzüm’ü son yarım saatte, Furgan Polat’ı da son dakikalarda oyuna soktu. Gençlerden Bedirhan, Mehmet özcan, Halil İbrahim’da kadroda yer alan oyuncular oldu. 


Alt yapıdan yetişen oyunculara 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.