NEREDEN NEREYE

NEREDEN NEREYE
Eskişehirspor son 4 haftada gösterdiği performansla adeta zirve yaptı.Lige kötü başlayan ve ilk haftalarda galibiyete hasret giden Kırmızı Şimşekler tecrübeli kadrosu ile son haftalarda lige damgasını vurdu. 6 MAÇ 4 PUANİlk...

Eskişehirspor son 4 haftada gösterdiği performansla adeta zirve yaptı.


Lige kötü başlayan ve ilk haftalarda galibiyete hasret giden Kırmızı Şimşekler tecrübeli kadrosu ile son haftalarda lige damgasını vurdu. 


6 MAç 4 PUAN


İlk maçında İstanbulspor ile berabere kalan Kırmızı Şimşekler 6 hafta da sadece 4 beraberlik alırken, iki kez de mağlup olmuştu. Ardından 3 puan silme cezası ile karşılaşan Eskişehirspor 11 hafta sonunda 11 puan alırken, 3 puanı silindiği için 8 puanla sondan 3. Sırada yer almıştı.


SON 4 MAçTA 10 PUAN


Evindeki Ankaragücü yenilgisinin ardından önce deplasmanda Balıkesir’i yenen, sonra da evinde Rizespor ile berabere kalan Eskişehirspor yönetim boşluğunda bu seferde deplasmanda Samsunspor’u farklı mağlup etti. önceki akşamda lig sonuncusu Gaziantepspor’a adeta patlayan Şimşekler rakibini 7-0 mağlup edip son 4 maçta 10 puan aldı. Es-Es son 4 maçta da rakip ağları tam 15 kez havalandırdı. Geride kalan 15 hafta da 3 puanı silinmesine rağmen 18 puanla 12. sırada yer alan Eskişehirspor 6. Sıradaki Adanaspor ile puan farkını da 6’ya indirdi.


KAOS ORTAMINDA BAŞARILI SONUçLAR


özellikle son 1 aydır maddi olarak sıkıntı yaşayan Eskişehirspor’da kaos ortamına aldırış etmeyen futbolcular teknik patron Yücel İldiz ile birlikte adata kenetlenip son haftalarda çıkışa geçti. Şimşekler son iki maçta Boluspor ile deplasmanda ve evinde de Adanaspor’u yenerek ilk yarıyı 24 puanla bitirmeyi hedefliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.