ŞAHBAZ "ÖNEMLİ BİR KAYNAK"

ŞAHBAZ “ÖNEMLİ BİR KAYNAK”
Eskişehirspor ile beIN Media Group arasında yayın paketi anlaşması gerçekleştirildi. İmza da konuşan Şahbaz “Önemli bir kaynak” dedi.TFF 1.Lig’in yayın haklarına sahip olan DIGITURK ile yayın paketi anlaşması dün tesislerde...

Eskişehirspor ile beIN Media Group arasında yayın paketi anlaşması gerçekleştirildi. İmza da konuşan Şahbaz “önemli bir kaynak” dedi.


TFF 1.Lig’in yayın haklarına sahip olan DIGITURK ile yayın paketi anlaşması dün tesislerde düzenlenen törenle imzalandı.


Eskişehirspor Başkan Vekili Erdal Şahbaz, İdari ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Altan Begiter, Sportif Direktör İzzet Erdoğan, İdari Direktör Ayhan Taşçı ile  Digiturk Ulusal Satış Müdürü Ali özyürek, İç Anadolu Bölge Müdürü Hasan Kılıç, Eskişehir özateş Yetkili Bayii Hakan Ateş ve Eskişehir Bayii Yöneticisi Koray Tüccar’ın yer aldığı imza töreninde yönetici Şahbaz açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirspor’a kısa, orta ve uzun vadeli kaynak oluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Anlaşma hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şahbaz, “önemli bir kaynak. Umarım Eskişehir’deki ve Türkiye’deki tüm Eskişehirspor taraftarları bize destek olurlar. Bu taraftarımıza bağlı. Ne kadar üye olunursa Eskişehirspor o kadar kazanacak.” dedi.


“DESTEK BEKLİYORUZ”


Digitürk Ulusal Satış Müdürü Ali öztürk ise, “Biz burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Eskişehirspor büyük ve köklü bir kulüp. Kulübe kaynak yaratmak istiyoruz. Yayın gelirlerinin dışında farklı kaynaklar yaratmak önemli. Bizim tercihimiz iç saha maçlarını kendi statlarında izlemesi. Deplasman maçlarını da bizim kampanyamız vasıtasıyla izlemeleri. Hem kulübe hem de taraftarımıza kolaylık sunuyoruz. İnşallah taraftarımız da buna destek verirler. Hem Eskişehirspor hem taraftar hem de Türk futbolu kazanır” dedi. Kampanya hakkında bilgi veren öztürk, “Kampanya 12 aylık bir kampanya. İlk 3 ay 13.5 geri kalan ayları 27 TL ödeyecekler. Bu kampanya ile diğer lig maçlarını, İngiltere maçlarını, aile kanallarını, belgesel kanallarını izleyebilecekler. Kampanyaya katılmak isteyenler için Eskişehirspor resmi sitesinden de kampanya başvuru formu oluşturulacak” dedi. Her yeni üyeden Es-Es’e 12.5 TL geleceği de öğrenildi.


Tören sonrası Digiturk yetkililerine Es-Es forması hediye edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.