ERDOĞAN "HEDEFSİZ DEĞİLİZ"

ERDOĞAN “HEDEFSİZ DEĞİLİZ”
 Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan dün katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan “Şu anda transferimiz kapalı. Başarıya susamış, Eskişehirspor’un yerinin burası olmadığını inanan bir...

 


Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan dün katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.


Erdoğan “Şu anda transferimiz kapalı. Başarıya susamış, Eskişehirspor'un yerinin burası olmadığını inanan bir taraftar grubumuz var. Ara transferde bir şey yapamadan kalan dönemi mevcut kadro ile devam etme zorunluluğunu yaşıyoruz. Transfer için takımımızdan 3-4 arkadaşın ismi geçiyor fakat bize resmi yapılan henüz bir teklif yok. Federasyona dilekçe ile baş vuran 18 futbolcunun bütün hak edilişleri hesaplarına yatırılmış durumda.Günü gelmiş bir borcumuz yok. Parasal olarak bir takım sorunlar vardı. Onları çözdük. Şimdi kurumsal olarak bir şeyler katmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kendimiz projeler hazırlıyoruz. Futbolcularımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.


İsim sponsorluğu konusunda açıklama yapan Erdoğan “Pazartesi günü bir firma ile görüştüm. İyi bir görüşme geçti. Firma yetkilisi değerli ağabeyimi hafta sonu oynanacak maçımıza davet ettim. Başkanımla bir araya geleceklerini umut ediyorum. Ay sonuna kalmadan hayırlı bir haberle taraftarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum. Ayrıca Stadyumu henüz devir almadık. Devirle ilgili sayın bakanımla görüşmeyi yaptık. Sayın genel müdürümde bu konuyla ilgili yardımcı oluyor. 10 yıllık bir talebimiz vardı. Kalan 9 yıl için bakanlar kurulu kararı gerekiyormuş. Yazışmalar devam ediyor. Devralmadığımız bir stadyumun isim hakkını vermeye haiz değiliz” dedi.


 Son olarak Es-Es’in hedefi hakkında da konuşan Erdoğan “ 15. sıradayız zor bir süreç geçirdik. çok zor bir İstanbulspor maçı oynayacağız. Şuanda tamamen ona konsantre olduk. Futbolcularımızı kalan 17 maça en iyi şekilde hazırlayıp layık oldukları  yerde bitirmeleri için elimizden gelen imkanı sunmaya çalışıyoruz.Tek hedefimiz matematiksel olarak şansımız bitene kadar lige çıkma hedefini yapıyoruz. Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk altıyı zorlayacağız. Eskişehir camiası matematiksel şansımız bitmedikten sonra ilk 6 ve 1-2'yi zorlayacağız. Şansımız bittikten sonra farklı bir hedef koyarız" dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.