MİLLİLER BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

MİLLİLER BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
  Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Buğrahan Tuncer’in de kadrosunda yer aldığı A Milli Erkek Basketbol Takım’ı, 2019 FIBA Dünya Kupası Eleme Grubu’nda oynayacağı İsveç ve Letonya maçları öncesi basınla buluştu.  Hedef...

 


 


Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Buğrahan Tuncer’in de kadrosunda yer aldığı A Milli Erkek Basketbol Takım'ı, 2019 FIBA Dünya Kupası Eleme Grubu'nda oynayacağı İsveç ve Letonya maçları öncesi basınla buluştu. 


 


Hedef Dünya Kupası…
çin’de 31 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 2019 FIBA Dünya Kupası’na katılmak üzere eleme grubu maçları oynayan A Milli Erkek Basketbol Takımı, ikide iki yaparak başladığı B Grubu’nda 23 ve 26 Şubat tarihlerinde oynayacağı İsveç ve Letonya maçları öncesi Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi…


 


Cuma Günü İsveç’teler


A Milli Takım, 2019 FIBA Dünya Kupası’na katılma yolunda B Grubu’ndaki ilk maçında Letonya’yı Bursa’da 85-73 yenmiş, ikinci maçında ise Ukrayna’yı 67-60 mağlup ederek gruba ikide iki yaparak başlamıştı. Milliler, 23 Şubat Cuma günü 21:00’de, Stockholm’deki maçta İsveç’e konuk olacak. Ay-Yıldızlı kafile, 26 Şubat Pazartesi günü ise Letonya’yla karşılaşacak. Maçlar, NTV ekranlarından naklen basketbol severlere sunulacak.


 


Taktik çalıştılar


Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen Medya Günü’nün ardından A Milli Erkek Basketbol Takımı, Baş Antrenör Ufuk Sarıca idaresinde yaklaşık 2 saat süren antrenman yaptı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda Eskişehir Basket’in genç oyuncusu Buğrahan Tuncer’in de yer aldığı Ay-Yıldızlılar 23 Şubat Cuma günü oynanacak olan İsveç maçının taktik çalışmasını yaparak günü noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.