YİNE, YENİ, YENİDEN...

YİNE, YENİ, YENİDEN…
 Son 3 maçtır kazanan Eskişehirspor bugün de güçlü rakibi Gazişehir’i yenmek için sahaya çıkacak.4 yenilginin ardından zorlu maçlara çıkan Eskişehirspor arka arkaya 3 maçı kazanarak alt sıralardan biraz olsun kurtulup, ...

 


Son 3 maçtır kazanan Eskişehirspor bugün de güçlü rakibi Gazişehir’i yenmek için sahaya çıkacak.


4 yenilginin ardından zorlu maçlara çıkan Eskişehirspor arka arkaya 3 maçı kazanarak alt sıralardan biraz olsun kurtulup,  altıncı sıradaki takımla da puan farkını 6’ya indirmişti.


SIRADA GAZİŞEHİR VAR


Pazar günü zorlu İstanbul deplasmanında bu sezon evinde hiç kaybetmeyen lider ümraniyespor’u tek golle devirerek güçlü rakibinin yenilmezlik serisine son veren Kırmızı Şimşekler bugünde ligde son 5 maçtır galip gelen Gazişehir’i yenerek rakibin galibiyet serisine son vermek hedefinde.    


SAAT 16.00’DA BAŞLAYACAK


Eskişehirspor ile Gazişehir arasındaki zorlu maç bugün yeni Atatürk stadyumunda saat 16.00’da başlayacak. Maçı İzmir bölgesi A Klasman hakemi Hakan Ceylan yönetecek.


HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI


ümraniye maçı sonrası izin yapmayan ve dün de son çalışmasını yapan Kırmızı Şimşekler antrenmanın ardından zorlu karşılaşma için kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Teknik patron Yücel İldiz oyuncularına dün de ümraniye maçını unutarak Gazişehir maçına konsantre olmalarını istedi. 3 kritik maçı kazanan şimşekler bugünde galip gelerek ligde 4’de 4 yapmak istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.