ŞİMŞEKLER BAHAR TURNUVASINA KATILDI

ŞİMŞEKLER BAHAR TURNUVASINA KATILDI
      75.Yıl Mahallesi’nde bulunan Metin Sönmez İlköğretimdeki “Bahar Turnuvası” ödül törenine  Eskişehirsporlu futbolcular Kayacan, Bedirhan ve Fıratcan da katılarak öğrenciler ile bir araya geldi.Es-Es’li oyunculardan...

 


 


 


 


 


 75.Yıl Mahallesi’nde bulunan Metin Sönmez İlköğretimdeki “Bahar Turnuvası” ödül törenine  Eskişehirsporlu futbolcular Kayacan, Bedirhan ve Fıratcan da katılarak öğrenciler ile bir araya geldi.


Es-Es’li oyunculardan Kayacan, Bedirhan ve Fıratcan dün  Metin Sönmez İlköğretim Okulunda düzenlenen “Bahar Turnuvası” ödül törenine katıldı.


 


Metin Sönmez İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen “Bahar Turnuvası” final maçları dün yapıldı. Eskişehirsporlu futbolculardan Kayacan Erdoğan, Fıratcan üzüm ve Bedirhan Altunbaş ile İdari Menajer Ayhan Taşçı’nın öğrencileri yalnız bırakmadı.


 


Turnuvanın sonunda, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, Eskişehirsporlu 3 oyuncuya da öğrenciler büyük ilgi gösterip, bol bol imza alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.


 


75.Yıl Mahallesi’nde bulunan Metin Sönmez İlköğretim Okul Müdürü Selma Oğuz düzenlenen turnuvaya katılan Es-Es’li oyunculara teşekkür etti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.