"TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM"

“TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM”
  TOFAŞ’a 98-99 mağlup olan ve sezonu noktalayan Eskişehir Basket’te koç Josep Maria Berrocal açıklamalarda bulundu. Berrocal, “TOFAŞ gibi önemli bir takıma karşı sonuna kadar mücadele ettik. Takımımla gurur duyuyorum”...

 


 


TOFAŞ’a 98-99 mağlup olan ve sezonu noktalayan Eskişehir Basket’te koç Josep Maria Berrocal açıklamalarda bulundu. Berrocal, “TOFAŞ gibi önemli bir takıma karşı sonuna kadar mücadele ettik. Takımımla gurur duyuyorum” dedi.


 


‘Sonuna Kadar Mücadele Ettik’


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off serisi çeyrek final ikinci maçında TOFAŞ'a 99-98 mağlup olan Eskişehir Basket, sezonu tamamladı. Zorlu geçen maçın ardından Eskişehir Basket’in deneyimlikoçu Josep Maria Berrocal açıklamalarda bulundu. Berrocal, TOFAŞ'ı galibiyetinden dolayı tebrik etti ve “TOFAŞ gibi önemli bir takıma karşı sonuna kadar mücadele ettik”ifadelerini kullandı.


 


“ümit Verici”


İspanyol Koç Berrocal, “Benim için üzüntü verici bir maçtı. Takımımla gurur duyuyorum. Birçok problemi atlattık. TOFAŞ gibi önemli bir takıma karşı sonuna kadar mücadele ettik. Sezon boyunca Türkiye Kupası'nda, Play-Off'ta mücadele ettik. Bu bizim için büyük başarı. Başladığımız kadro ile sezonu bitirdik. İyi bir mücadele ortaya koyduk. Gelecek sezonlar için bu ümit verici. Daha iyi yerlerde olabilmek için iyi bir adım attık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.