BAKALIM BAŞKAN ÇIKACAK MI?..

BAKALIM BAŞKAN ÇIKACAK MI?..
 Eskişehirspor’da ertelenen Olağanüstü Genel Kurul bugün çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Önce mali genel kurulun yapılacağı kongre salonunda başkan çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor Dün ilimize gelen Cumhurbaşkanı...

 


Eskişehirspor’da ertelenen Olağanüstü Genel Kurul bugün çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. önce mali genel kurulun yapılacağı kongre salonunda başkan çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor


 Dün ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapan başkan Halil ünal geçe geç saatlerde de ekibi ile toplantı yaptı. ünal kesin kararını bugün verecek.


 


 


 


öNCE MALİ GENEL KURUL


6 Haziran’da yapılması planlanan kongreye çoğunluk için 378 üye katılması gerekirken 152 üye katılması sebebiyle genel kurul bugüne ertelenmişti.


Bugün Anadolu üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde önce saat 14.00’de Olağan Mali Genel Kurul ve ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Başkan adayı çıksın ya da çıkmasın Mali Genel Kurul her şartlarda yapılacak. Sonrasında seçimli genel kurula geçilecek.


VAR MI BAŞKAN?


Ertelenen seçim sürecinde içinde de ‘Ben adayım’ diyen olmadı. İsmi geçenler ise maddi sorunları çözemedi ve  aday olmadı. Oklar tekrar Halil ünal’a yöneldi. Başkan ünal, bu süre içinde gerekli desteği bulmak için görüşmeler yaptı. Ancak somut anlamda kesin bir sonuca varamadı.


ERDOĞAN İLE GöRüŞTü


Dün ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftarı da Eskişehir’de yaptı. özel davetlilerin katıldığı 80 kişilik davetli listesinde Başkan Halil ünal da yer aldı. ünal iftar yemeğinde Erdoğan’la görüşme fırsatı buldu. ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kulübün durumu hakkında bilgiler verdi. Ayrıca iftar yemeğinde Yeni Stadyumun isim hakkının ETİ’ye verilmesi ve yeni sezon için kaynak yaratılması konusu konuşuldu. ETİ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Firuzhan Kanatlı sponsorluk konusunda son kararını verecek.


ADAY çIKMAZ İSE ERTELENECEK


Başkan Halil ünal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Milletvekilleriyle yaptığı görüşme sonrasında gece geç saatlerde kulübe geçti. Burada yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Halil ünal’ın yeni sezonda başkanlığa devam edip etmeyeceği kararını bugün verecek. Eğer başkan adayı çıkmaz ise kongrede divan heyeti kongreye geçen seçimde olduğu gibi en kötü bir hafta ara verilmesi bekleniyor.  


 


BORç 150 MİLYON


 


Bugünkü genel kurul öncesi yönetim gelir ve gider hesaplarını tamamladı. Bugün tüm üyelere ve camiaya borç açıklanacak. Eskişehirspor’un borcunun daha önce 186 milyon olduğu açıklanırken, geçtiğimiz günlerde de borç 130 Milyon olarak belirtilmişti.  ünal ve ekibi kulübün borcunu 150 milyon civarında açıklayacağı öğrenildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.