"BİRLİK SAĞLANMALI"

“BİRLİK SAĞLANMALI”
  Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB)Başkanı Murat Diri bugün yapılacak seçim öncesinde yazılı açıklama yaptı.“BİR ŞEYLER YAPTILAR”Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Murat Diri “Öncelikle bizlere bu güzel stadyumun...

 


 Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB)Başkanı Murat Diri bugün yapılacak seçim öncesinde yazılı açıklama yaptı.


“BİR ŞEYLER YAPTILAR”


Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Murat Diri “öncelikle bizlere bu güzel stadyumun kazandırılmasında ve geçtiğimiz senelerde Es-Es’imize olan desteğiyle sayın Nabi Avcı, Odunpazarı Belediyesi billboardlarını Es-Es’imize veren ve her maçına gelen sayın Kazım Kurt, aynı şekilde Tepebaşı Belediyesi sayın Ahmet Ataç... Sayın Dündar ünlü zorlu süreçlerde elini taşın altına koymaktan çekinmedi ve büyük destek sağladı…  Az çok demeden bir şeyler yaptılar”


“BİRLİK BERABERLİK SAĞLANMALI”


Murat Diri “Bazı gönüldaşlarımız sitem veya isyan etse de siyasi veya bürokratik destek olmayınca bu işler böyle yürümüyor. Siyasi destek şart. Bu süreçte Büyükşehir Belediyemizde özellikle bu sene gereken desteği verir ve diğer destek veren bu büyüklerimiz desteğine devam ederse, Es-Es’imiz Süper Lig’e çıkacak. Hatta Avrupa’yı bile zorlarız. Bu işler zor değil. Sadece Eskişehir birlik beraberlik sağlanmalı. Ancak kendi siyasi görüşümüze ters olan siyasilerin desteğine karşı olmamız da abesle iştigaldir. Es-Es’imiz için bir çakıl taşı dahi faydası olan herkese teşekkür etmeyi bilmeli buna göre davranmalıyız. Eskişehirspor’un bekası için transfer tahtasını açıp Es-Es’imize yakışır hoca ve oyuncularla anlaşıp akabinde tüm şehir topyekün mücadele etmeliyiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.