TÜDAD'IN SEMİNERİ ADINA YAKIŞIR GEÇTİ

TÜDAD’IN SEMİNERİ  ADINA YAKIŞIR GEÇTİ
 TÜFAD tarafından İhsan Şahinkol adı verilen Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri Anemon Otel’de gerçekleşti. 275 antrenörün katıldığı zorunlu gelişim semineri akşam yemeğinin ardından sona erdi. Gecenin finalinde emeği geçenlere...

 


TüFAD tarafından İhsan Şahinkol adı verilen Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri Anemon Otel’de gerçekleşti. 275 antrenörün katıldığı zorunlu gelişim semineri akşam yemeğinin ardından sona erdi. Gecenin finalinde emeği geçenlere sponsorlara plaket ve Milli takımımın ilk forması dağıtıldı…


 


TüFAD Eskişehir Şubesi zorunlu antrenör gelişim semineri sona erdi.


Seminere Pro Lisans dışında bulunan 275 antrenör katıldı. Zorunlu gelişim seminerine katılmayan antrenörler hiçbir şekilde 2 yıl boyunca sözleşme yapamayacaklar.


TüFAD Genel Başkanı İsmail Dilber’in de yer aldığı etkinlikte Ali Gültiken, Atilla Yüce, Gülhan Gündüz, Ali Onur Cerrah ve Neşet Arduç’un konuşmacı olarak yer aldı.


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan TüFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl  “TFF ile TüFAD’ın ortaklaşa düzenlediği Zorlu Seminere Demirspor’umuzun Efsane Kaptanı İhsan Şahinkol ismini verdik. Genel Başkanımız İsmail Dilber, Atilla Yüce, Günhan Gündüz, Ali Gültiken, Ali Onur Cerrah ile Neşet Arduç’un konuşmacı olarak yer aldığı seminerde uyuşturucu ile mücadele derneğinin de katılımıyla Bölgesel Gelişim Seminerini dolu dolu tamamladık. Devamında ise antrenörlerimizle iftarımızı gerçekleştirdik. Katkı sunan, katılan kurum ve kuruluşlar ile TüFAD dostlarına, antrenör arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Şu bir gerçek ki, TüFAD değişiyor ve gelişerek büyüyor. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


 


GüZEL GöRüNTüLERLE SON BULDU


İhsan Şahinkol Zorunlu Gelişim Semineri akşam yemeğiyle son buldu. Yemeğin ardından ilimizi çeşitli seminerlerde başarıyla temsil eden Emre özbayer’in yanı sıra daha önce yönetim kurulunda görev yapmış antrenörler Serdar Uykun, Selçuk Şahinel ve İsmail Kumru ile sponsor olarak destekte bulunan Hüseyin Albayrak’a plaket takdim edildi.  Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen yemeğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe ünlüce, Büyükşehir Spor Daire Başkanı Neşet Arduç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor’un kurucu başkanı Aydın Begiter, Eskişehirli iş adamı Ali Eldem, EASKF Başkanı Sadri Atam, TüFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu ve şehrimizin sevilen sanatçısı Mithat Körler de katıldı. Düzenlenen tören ile geceye renk katanlara Milli takımının 1938 yılında giydiği ilk formalar hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.