"Unutulmaz anılar biriktirdim"

“Unutulmaz anılar biriktirdim”
 Eskişehir Basket’ten ayrılarak Anadolu Efes’e transfer olan Buğrahan Tuncer, veda mesajı yayınladı. Buğrahan, “Eskişehir Basket ailesine teşekkür eden Buğrahan unutulmaz anılar biriktirdiğini söyledi. Eskişehir Basket...

 


Eskişehir Basket’ten ayrılarak Anadolu Efes’e transfer olan Buğrahan Tuncer, veda mesajı yayınladı. Buğrahan, “Eskişehir Basket ailesine teşekkür eden Buğrahan unutulmaz anılar biriktirdiğini söyledi.


 


Eskişehir Basket formasıyla 1. Lig ve Federasyon Kupası’nı kaldıran deneyimli oyuncu Buğrahan Tuncer, Anadolu Efes ile anlaşmasının ardından sosyal medya hesabından Eskişehirlilere veda mesajı yayınladı. Tuncer, “Yıllardır Eskişehir Basket formasıyla, hem hüznü, hem başarıyı, hem de heyecanı yaşadım. Birbirinden önemli maçlarda taraftarın önüne çıktım ve daha da önemlisi unutulmaz anılar biriktirdim. Ancak her Türk basketbolcunun olduğu gibi benim de en büyük hedeflerimden biri Euroleague'de kendimi en iyi takımlara ve oyunculara karşı test etmekti” dedi.


Hem Eskişehir Basket yöneticilerine hem de Siyah Kırmızılı taraftara teşekkür eden milli basketbolcu Buğrahan sözlerini şöyle sürdürdü; “Gelecek sezon hedeflerimi gerçekleştirmek için Anadolu Efes ile anlaştığımı duyurmak isterim. Eskişehir'de geçen 3 sezon boyunca benden desteğini esirgemeyen, yöneticisinden taraftarına her an yanımda olduklarını hissettiren Eskişehir Basket ailesine teşekkürlerimi iletiyorum, sizin desteğiniz beni her anlamda ileri taşıdı. Umarım Euroleague'de de bu büyük aileyi gururlandırmayı başarabilirim. Sevgi ve saygılarımla.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.