"CUMHURBAŞKANIMIZ SÖZ FİLAN VERMEDİ"

“CUMHURBAŞKANIMIZ SÖZ FİLAN VERMEDİ”
 Dün gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Eskişehirspor ile ilgili de konuşan Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı önemli açıklamalarda bulundu.Avcı, ETİ’nin Eskişehirspor’un yeni stadının isim hakkını satın alması...

 


Dün gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Eskişehirspor ile ilgili de konuşan Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı önemli açıklamalarda bulundu.


Avcı, ETİ'nin Eskişehirspor'un yeni stadının isim hakkını satın alması ile ilgili Cumhurbaşkanının söz filan Vermediğini belirtti.


“çOK çARPITILDI”


Avcı konu ile ilgili  "Cumhurbaşkanımızın Eskişehir Stadının isim hakkı ile ilgili söyledikleri çok çarpıtılarak ve yanlış anlaşılmalara yol açacak şekilde yansıtıldı. Ben bunları açıkladım ama, bir kere daha bunu tane tane anlatayım. Cumhurbaşkanımız Erdoğan Eskişehir'de falancaya gidin, para alın isim hakkı için diye demez. Böyle bir şey olmaz. Biz Cumhurbaşkanımıza Eskişehir hakkında bilgi verirken Eski Stadın Millet Bahçesi olmasından, Odunpazarı Müze açılışına geldiği zaman temel atma törenine geldiği zaman konuştuk. Eskişehirspor'un durumu da konuşuldu. Zor durumda, ciddi sıkıntıları var, stad isim hakkı üzerinden bişeyler yapabilir miyiz denildi. Eskişehir’in büyük firmaları var, onlarla görüşülmesi iyi olur dedi. ETİ forma reklamı ile özdeşleşmişken Eskişehir Stadına onun ismi çok yakışır, görüşülsün falan dedi. öyle yansıtıldi ki sanki "ETİ'ye gidin şu kadar para alın isim hakkı alınsın" böyle bir şey olur mu. Başka firmaların adı da geçti. Ama ETİ'nin öne çıkmasının sebebi ETİ'nin aynı zamanda forma sponsoru olarak biliniyor olması. Bununla ilgili olarak ben de görüştüm ETİ ile. Sayın Cumhurbaşkanına bilgi vermemiz lazım dedi Firuzhan Bey. Ama bunları stadın isim hakkı için konuşmadık” dedi.


“BöYLE BİR ŞEY YOK”


Avcı ikinci görüşme için de “Sonra 12 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Eskişehir'e geldiğinde iftar yemeğinde herkes Cumhurbaşkanı ile kendisiyle ilgili, kurumuyla ilgili bir şeyleri konuştu. Bu arada Firuzhan Bey de ETİ ile ilgili özel bir konuşma yaptılar. Ama sonra bu dışarıya "Eskişehirspor toplantısı yapıldı, Cumhurbaşkanı ile görüşüldü, taahhütler alındı, söz alındı" böyle bir şey yok. Seçimden sonra Firuzhan bey kendisiyle görüşürüz dedi bu kadar" dedi.


REİM 1 Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı Eskişehirspor ile ilgili de konuştu.


SPOT : Dün değerlendirmelerde bulunan ve Eskişehirspor ile ilgili de konuşan Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı “Cumhurbaşkanımızın Eskişehir Stadının isim hakkı ile ilgili söyledikleri çok çarpıtılarak ve yanlış anlaşılmalara yol açacak şekilde yansıtıldı. ETİ'ye gidin şu kadar para alın isim hakkı alınsın" böyle bir şey olur mu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.