KANLIKAVAK'TA YOĞUN TEMPO

KANLIKAVAK’TA YOĞUN TEMPO
Eskişehirspor’un 2009 doğumluları Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Kanlıkavak İsmail Arca tesislerinde oynanan müsabakada antrenörler oyuncuların son durumlarını görme fırsatını yakaladı… Eskişehirspor alt yapı derneğinde...

Eskişehirspor’un 2009 doğumluları Anadolu üniversitesi’ni konuk etti. Kanlıkavak İsmail Arca tesislerinde oynanan müsabakada antrenörler oyuncuların son durumlarını görme fırsatını yakaladı…


 


Eskişehirspor alt yapı derneğinde yaz okulu çalışmalarının yanı sıra elit ekiplerde yoğun bir çalışma dönemi geçiriyor. Temponun hiç düşmediği alt yapıda ekipler antrenmanlarını hazırlık maçlarıyla takviye etmeye başladılar.


2009 doğumlularda Anadolu üniversitesi’ni ağırlayan Minik Şimşekler verimli bir özel maç oynamış oldular. Es-Es’te antrenör ümit Tosun, Anadolu üniversitesi’nde ise Onur Bayar maç öncesi ve sonrasında oyuncularına yaptıkları olumlu yada olumsuz hareketler ile yapılan hatalar konusunda bilgi verdiler. Her iki antrenör yaz sezonunda bu tip özel maçların devamlılığını sağlayacaklarını ve eksikleri gidermek adına uğraş vereceklerini de belirttiler.


 


çALIŞMALAR TAM GAZ


öte yandan alt yapı derneği bünyesinde çalışmalarına devam eden elit gruplarda hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Selahattin örçüm 2010 doğumlularla bu süreci en iyi şekilde geçirerek oyuncuların gelişimlerine katkı sunmak adına tecrübelerini aktarıyor. Eskişehirspor’un efsane kaptanı örçüm, yeni yetenekleri Eskişehirspor’a kazandırmak ve bu oyuncuları A takıma kadar çıkartmak adına çalışacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.