TEI'DE YAZ SPORLA GEÇİYOR

TEI’DE YAZ SPORLA GEÇİYOR
TEI - TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.’nin, çalışanlarının çocuklarının sportif bilgi ve yeteneklerini geliştirmek ve sosyal açıdan donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için düzenlediği 2018 TEI Yaz  Spor Okulu çalışmalarında...

TEI - TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.’nin, çalışanlarının çocuklarının sportif bilgi ve yeteneklerini geliştirmek ve sosyal açıdan donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için düzenlediği 2018 TEI Yaz  Spor Okulu çalışmalarında son haftaya girildi.


 


Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları tarafından koordine edilen 2018 TEI Yaz Spor Okulu’na, TEI çalışanlarının 6-14 yaş aralığındaki toplam 229 çocuğu katılıyor. çalışmalar, 5 ana, 2 yan branş olmak üzere toplam 7 branşta 16 antrenör tarafından gerçekleştiriliyor.


Haftanın beş günü sabah servis ile evlerinden alınan, tek tip forma ve şapka verilen çocuklar; TEI tesislerinde yer alan sahalarda; basketbol, futbol, voleybol, tenis ve paten branşlarında öğlen yemeğine kadar kendilerini sportif anlamda geliştirecek dersler alıyor ve ardından öğrendiklerini sahada uyguluyor. öğle yemeğinin ardından drama eğitimi alan ve nostaljik sokak oyunları oynayan çocuklar,  çalışmalar sona erince yine servislerle evlerine bırakılıyor.


çarşamba günleri ise, fabrika içerisindeki özel alana getirilen atlar ile sporculara binicilik eğitimi veriliyor. Hayvan sevgisinin aşılanmaya çalışıldığı temel binicilik eğitimi çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.