"DAHA NE BEKLİYORSUNUZ"

“DAHA NE BEKLİYORSUNUZ”
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından taraftara çağrıda bulundu. Diri üyeliklerle ilgili olarak “Yıllarca üyelikler açılsın dendi. Şimdi üyelikler açıldı. Gidip üye olan 10 kişi...

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından taraftara çağrıda bulundu. Diri üyeliklerle ilgili olarak “Yıllarca üyelikler açılsın dendi. Şimdi üyelikler açıldı. Gidip üye olan 10 kişi var yok. Ne oldu şimdi. Klavyelerinizi bırakın artık. 500 lira giriş aidatı 240 lira yıllık aidat. Toplam 740 liraya kulübe üye olabiliyorsunuz. Peki neyi bekliyorsunuz.üyelik için kulübümüze gidip başvuru yapmanız yeterli. Haydi görelim gerçek sevdalıları” dedi.


“HAREKETE GEçİN”


Diri kombinelerle ilgili olarak da  “Halen VİP kombinelerini alan yok. Eskişehirspor'un  filozofları her lafa atlayan her konu hakkında konuşan ama hiç bir olaya destek olmayan şehir dışında veya Eskişehir de yaşayan anlatmaya geldiği zaman mangalda kül bırakmayan iş adamıyım diye gezip kombine fiyatlarına sallayan, sosyal medyada yaptığı paylaşımın yüzde biri kadar maddi bir katkı sağlamayanlar artık sizinde harekete geçme zamanınız gelmedi mi” açıklamasını yaptı.


“ŞAHRİ AYAĞA KALDIRALIM”


Diri “Bir ay sonra lig başlıyor. Herkes transferini tamamlamak üzere, hiç mi sevmediniz bu kulübü. Biliyoruz bir çok eleştirecek veya isyan edecek konu var. Hem de haklı konular ama bu sene son şans ya çıkacağız ya yok olacağız. Gelin şu Süper Lig’e çıkalım artık.  Haydi ayağa kalkıp bir kıvılcımı ateşleyelim. Şehri ayağa kaldıralım. O Sene bu sene olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.