İMZALAR BAŞKAN ÜNAL'I BEKLİYOR

İMZALAR BAŞKAN ÜNAL’I BEKLİYOR
Eskişehirspor yönetiminin her konuda anlaştığı   Ferhat Kiraz ve Ahmet Arslan Eskişehir’de imzayı beklerken,  son görüşmelerin yapıldığı Galip Güzel ve Günay Güvenç ile de sorun çözülür çözülmez oyuncular imza...

Eskişehirspor yönetiminin her konuda anlaştığı   Ferhat Kiraz ve Ahmet Arslan Eskişehir’de imzayı beklerken,  son görüşmelerin yapıldığı Galip Güzel ve Günay Güvenç ile de sorun çözülür çözülmez oyuncular imza atacak.


 


Eskişehirspor’a prensipte anlaşma sağlanan oyuncular imza için başkan Halil ünal’ı bekliyor.


Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanan Eskişehirspor yönetimi dış transferde Marko Milinkoviç, Hakan Arslantaş ve Herva Kage’ye imza attırmıştı.


FERHAT BAŞKANI BEKLİYOR


Ankaragücü’nden ayrılan kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile de anlaşma sağlayan yönetim 2 gündür de oyuncu Eskişehir’de ağırlıyor. Ferhat başkan gelir gelmez imzayı atarak takımla çalışmaya çıkacak.


GALİP AN MESELESİ


En son Rizespor’da oynayan orta saha oyuncusu Galip Güzel ile de anlaşmaya varan yönetim bu oyuncunun kulüp deki sorunun çözmeye çalışıyor. Galip’in de birkaç gün içinde Eskişehir’e geleceği öğrenildi.    


AHMET DE TAKIMLA çALIŞIYOR


Almanya'nın 3. Lig kulüplerinden Osnabrück'te görev yapan 24 yaşındaki Ahmet Arslan ile de anlaşan yönetim bu oyuncuya da imza attıracak. Ahmet de bir haftadır takımla çalışmalara çıkıyor.


GüNAY DA TAMAM GİBİ


Başkan Halil ünal’ın  2 gündür İstanbul’da görüşme yaptığı kaleci Günay Güvenç ile de büyük ölçüde anlaşmanın sağlandığı ve çok büyük bir sorun çıkmadığı takdirde deneyimle kalecinin de bugün Eskişehir’e gelerek imza atacağı öğrenildi.


üNAL BEKLENİYOR


3 gündür İstanbul’da bulunan başkan Halil ünal’ın dün akşam son görüşmeleri yaptığı ve bugün Eskişehir’e gelerek öğleden sonra anlaşma sağladığı oyunculara tek tek imza attıracağı öğrenildi. ünal gecikirse imzalarda Cuma gününe kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.