SELKA'DA MESAİ BAŞLIYOR

SELKA’DA MESAİ BAŞLIYOR
  Yeni sezon için bugün mesaiye başlayacak olan Beton Adamlar Eskişehir’deki ön hazırlık kampının ardından İstanbul ve  Makedonya’da düzenlenecek olan turnuvalarda mücadele edecek.TATİL BİTTİ Yenilen Selkaspor yeni sezon...

 


 Yeni sezon için bugün mesaiye başlayacak olan Beton Adamlar Eskişehir’deki ön hazırlık kampının ardından İstanbul ve  Makedonya’da düzenlenecek olan turnuvalarda mücadele edecek.




TATİL BİTTİ 


Yenilen Selkaspor yeni sezon için hazırlıklara bugün başlayacak.  


2018-2019 sezonunda Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Challenge Kupası olmak üzere üç kulvarda şehrimizi temsil edecek olan Selkaspor da uzun tatil dönemi sona erdi.


BUGüN İLK çALIŞMA 


Beton Adamlar bugün öğle saatlerinden itibaren toplanıp, saat 17.00’de ise Porsukspor salonunda yeni sezonun ilk çalışmasına çıkacak. Selka’lı hentbolcular yarından itibaren de günde çift çalışma ile zorlu lig maratonuna bilenecek.


İKİ AYRI TURNUVAYA KATILACAKLAR


Beton Adamlar 12 Ağustos’ta İstanbul’da kampa girerek buruda Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu ve bu senenin güçlü takımlarından Batman Belediyespor ve Nilüfer Belediyesi takımının da katılacağı turnuvaya katılacak. 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Makedonya’da HC Pelister takımının düzenlediği turnuvada yer  alacak olan beton Adamlar iyi bir kamp dönemi geçirerek lig için geri sayıma geçecek.


TEKNİK EKİP UMUTLU


Yeni sezonda deneyimli isim Serdar Seymen’in çalıştıracağı Selkaspor’da Seymen hocanın yardımcılıklarını ise Haydar Eryılmaz ile kaleci antrenörü Hüseyin Şenoğlu yapacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.