TARAFTAR KOMİTESİ İÇİN YOĞUN HAFTA

TARAFTAR KOMİTESİ İÇİN YOĞUN HAFTA
 Eskişehirspor’a maddi kaynak yaratmak adına kurulan Eskişehirspor Taraftar Komitesi ilk ziyaretini ETO başkanı Metin Güler’e yapmış ve Es-Es için destek almıştı. Komite bu hafta içi de  Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir...

 Eskişehirspor’a maddi kaynak yaratmak adına kurulan Eskişehirspor Taraftar Komitesi ilk ziyaretini ETO başkanı Metin Güler’e yapmış ve Es-Es için destek almıştı. Komite bu hafta içi de  Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Eskişehir Sanayi Odası başkanı Celalettin Kesikbaş ile şehrin 7 milletvekilini ziyaret edecek.


Eskişehirspor Taraftar Komitesi bu haftayı yoğun geçirecek. 


Geçtiğimiz hafta içi Eskişehirspor Camiasının her kesiminden taraftarların olduğu bir Eskişehirspor Taraftar Komitesi kurulmuştu.  Asıl amacı Es-Es’e destek olan Komite şehirde seçilmiş atanmış ve iş dünyasındaki isimleri de ziyaret edecek.  


İLK DESTEĞİ GüLER VERDİ 


Eskişehirspor Taraftar Komitesi ilk ziyaretini  Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e yaptı.  Komitenin ısrarını kırmayan Güler  yeni sezon için şahsına bir adet loca aldığını ve ilk toplantıda ETO Yönetim Kurulunu da bu işe dahil ederek yardım edileceğini belirttiğini ifade etti.


SIRA DA KüPELİ VE KESİKBAŞ VAR


Eskişehirspor taraftar Komitesi üyeleri Es-Es’e destek için Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Eskişehir Sanayi Odası başkanı Celalettin Kesikbaş’dan da randevu talebinde bulundu.  Bugün veya yarın Küpeli ve Kesikbaş ile yönetimini de ziyaret edecek olan taraftar temsilcileri takım için destek isteyecek.


MİLLETVEKİLLERİ İLE DE GöRüŞME OLACAK 


Komite ayrıca Eskişehir’in seçilmişlerini de bu hafta ziyaret etmeyi planlıyor. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Harun Karacan ve Emine Nur Günay, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku çakırözer ve Jale Nur Süllü, İYİ Parti milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, ve MHP milletvekili Metin Nurullah Sazak’ı da ziyaret edecek olan komite Esrkişehirszpor için destek isteyecek.


BUGüN BASIN TOPLANTISI VAR


Eskişehirspor’a maddi kaynak yaratmak adına kurulan Eskişehirspor Taraftar Komitesi bugün de sabah basın toplantısı yaparak bilgiler verecek.


 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.