İŞTE BÖYLE

Eskişehir yeni stadyumu dün tarihi günlerinden birini yaşadı.
Haftalardır galip gelemeyen Kırmızı Şimşekler kendi gibi şampiyonluk adaylarından Göztepe'yi konuk ederken taraftarda tribünleri doldurup bu sezon TFF 1'nci Lig'teki rekoru da kırmış oldu. Aslında Eskişehirspor ile Göztepe arasındaki maçın önemini kılan ilk maçtaki olaylar ve de Kırmızı Şimşeklerin hükmen mağlup olmasıydı.


Hafta içinde yakından takip ettiğimiz Kırmızı Şimşekler'in bu maça iyi hazırlandığını görmüştük. Nitekim hırs ve istek sahayada yansıyınca ortaya mükemmel bir sonuç çıktı. Bir kere Es-Es'li oyuncular maça çok iyi motive olmuş. Bunun yanında Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin de oyuncularını maça çok iyi motive etmiş. Daha ilk dakikadan itibaren güçlü rakibini baskı altına alan ve arka arkaya goller bulan Es-Es'li oyuncular farklı sonucu fazlasıyla hakederek çok önemli bir 3 puan elde etti.
Başta kaptan Erkan Zengin olmak üzere bütün oyuncuları kutlamak gerek...


Gelelim taraftara.
Onlara ne desek ne gibi övgü yağdırsak herşeyi hakediyorlar. Dünde tribünleri doldurup rekor kıran, müthiş karografiler yapan ve takımı tribünden müthiş destekleyen taraftara da helal olsun.
Sonuç olarak önemli sınav başarıyla atlatıldı. Şimdi milli ara ve arkasından Bandırma ile başlayacak olan zorlu bir maraton.
Ama dünkü futbol, hırs ve en önemliside taraftarın takımı her geçen gün daha da fazla sahiplenmesi şampiyonluk için beni daha da çok inandırdı.
İnşallah 9 hafta sonra şampiyonluk yazılarımızı yazarız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi