DİMYATA PİRİNCE GİDERKEN

çin’in Canton kentindeki ünlü hayvanat bahçesinin 42 yaşındaki dişi fili Yilong fena halde kızışmıştı... Hemen 53 yaşındaki erkek fil Baibao’ya yanaştı...
Ama daha önce kızışan Yilon’un dört kızı ile bir hafta içinde işi pişiren Baibao öylesine yorgundu ki, ‘bu gece olmaz Yilong başım ağrıyor’ diyiverdi...
Yilong daha dünkü çocukların kendisi gibi deneyimli bir dişiye tercih edilmesine fena bozulmuştu. üstün tekniğin ne olduğunu Baibao’ya kanıtlamaya karar verdi ve o koca kafasını kullanarak erkekle oynaşmaya karar verdi.
Dört tonluk bir hayvanın kafasını ve gücünü hesaplayın bir de oynaştıkları yerin beton zeminin fil dışkılarıyla nasıl kaygan hale geldiğini...Baibao’nun o dev gibi vücudu birden dengesini kaybetti ve yere yuvarlandı.
Ateşli Yilong da hızını alamamıştı ki o da üstüne bütün ağırlığı ile düştü. İki dev vücut düştükleri yerdin doğrulabilmek için büyük bir çaba harcadılar ancak kalpleri ve ciğerleri böyle çırpınmaya yetmediği için nefessiz kaldılar ve hayvanat bahçesinin yüz bakıcısı onları ayırmayı başaramadan öldüler.
Fil tarihine geçen bu olayn anısına Canton Belediyesi yetkilileri her iki filin doldurulup müzede sergilenmesine karar verdiler.
Karar çin’in ünlü duvar gazetesinde yayınlandı. Haberde fillerin hangi pozisyonda doldurulacakları hakkında en küçük bir açıklama yoktu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
AKTÜEL Arşivi