Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bu caddenin düzene ihtiyacı var

Okurumuz, Kırım Caddesi üzerinde acayip bir başıboşluk olduğunu söyleyerek, özellikle Caddenin Sakarya caddesi ile Bağlar caddesi arasında kalan bölümünün feci olduğunu söyledi.
Bu cadde üzerinde günün her saati trafik sorunun yaşandığını kaydeden ve bu sorunu çözmek için hiçbir kurumun da müdahale etmemesine şaşırdığını ifade eden okurumuz "Caddenin bir tarafı zaten tek sıra araç parkı ile kaplı. çoğu zaman yolun diğer tarafına da tek tük araçlar park ediyor. Her ne kadar kısa süreli de olsa, karşı tarafa yapılan araç parkı resmen bu cadde üzerinde ki trafiği allak bullak ediyor" dedi.
Her iki tarafa da araç parkı yapılması nedeniyle cadde üzerinde geçebilecek sadece tek araçlık bir yol kaldığını söyleyen ve tüm araçların, karşıdan gelen araçları beklemek durumunda kaldığını söyleyen okurumuz "Bu durum da cadde üzerinde gün boyu trafik sorununa yol açıyor" dedi.
Hiç olmazsa bir tarafa araç parkı yapılmasının önüne geçilmesini isteyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi