Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

ESKİ'den açıklama var.

Geçtiğimiz günlerde bir okuyucumuz tarafından bize iletilen ve sokakların kazılıp yeniden kapatılmadığına ilişkin yakılmasına bu köşede yer vermiştik.
Okurumuzun yakınmasının köşemizde yer alması üzerine eski Genel müdürlüğünden bir açıklama geldi. Eski Genel müdürlüğünden gelen açıklamayı aynen köşemize alıyor ve konuyor ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.
ESKİ Tarifeler Yönetmeliğinin 9-(3). maddesine göre İçme suyu şube yolu (abone) hatlarının inşası, imalatı, bakım-onarımı ve kazı sorumlulukları abonelere aittir. Şube yolu kazıları için aboneler ilgili Belediyeden kazı izni almakta ve içme suyu abone bağlantısından sonra ilgili Belediyesince üst kaplama yama tamiratları yapılmaktadır.
Genel Müdürlüğümüzce yapılan içme suyu arıza (patlak), hat yapım ve deplase çalışmalarından dolayı açılan kazılar çalışmanın tamamlanmasının ardından tarafımızca mekanik dolgu malzemeleri ile kapatılmaktadır. Kapatılan kazılar üst kaplama yama tamiratlarının yapılması için ilgili Belediyesine bildirilmektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi