Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

İLK DEVREYİ BİTİRDİK


Takımımız ilk devreyi 28 puanla bitirdi, bir değerlendirme yaparsak deplasmanda 14 puan almışız içeride de 17 puan almışız 3 puan da silinince 14 puan da kalmışız yani 10 puan kaybımız var. Şampiyonluğa oynayan bir takım için içeride 10 puan kaybı fazla, futbolun uzmanları şampiyonluk için % 20 kaybı iyi kabul ederler, böyle hesaplarsak kaybımız biraz fazla.
Bütün bunlara rağmen yarıştan kopmadık 3-2 puan fark var, bunu da her zaman kapatabiliriz.
Transfer konusunda sıkıntılar olduğu belli ama eksikliklerde belli, kafaya iyi çıkan çabuk bir stoper gerekli gözüküyor, bana göre Akaminko penaltı dışında iyi oynadı Hakan ile uyum sağlarsa bayağı rahatlarız.
Genç Dorukhan bizleri mahcup etmedi yerinde oynamamasına rağmen çok iyi bir maç çıkardı demek ki gençlere güveneceğiz Milli oyuncumuz Ö.Faruk Canbirdi bence devre arası kampa götürülmeli ve takibe alınmalı O da H.Hüseyin, Dorukhan gibi başarılı olabilir, daha 17 yaşında.
Devre arası hazırlık kampında eksiklerimizi gidermek için çok çalışmalıyız ilk devre takım oyununu bir türlü oturtamadık bütün hücum gücü Erkan'a bindi Erkan'da elinden gelenin fazlasını yaptı, ama diğer orta saha oyuncularından gerekli desteği göremiyor.
İkinci devre bu ligde tam bir savaş futbolu haline gelir, onun için bütün futbolcularımızı değil 90, 120 dakika oynayacak fizik kapasiteye çıkarmamız lazım, yan toplarda hala iki yönlü sıkıntı var aleyhimize ise kalemizde sıkıntı oluyor, hücumdaysak kafa vuramıyoruz.
Daha önceki bir yazımda Anonim şirket konusunu yazmıştım, bu konuda bir ses yok, slogan atmaya gelince herkes A.Ş. diyor gelin arkadaşlar bu işe önayak olalım bir çözüm üretelim deyince kimse yok.
Sonuç olarak iyi bir hazırlık kampıyla 2. Devreye başlarsak 2 maçımızda içeride olduğu için havayı yakalar ve mutlu sona ulaşırız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi