Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

HAYIRLI OLSUN


Alpay Hoca ile 20 maçlık dönemimiz tatsız bir şekilde sona erdi, takım liderken hiç gereksiz bir polemik yaratan Alpay Hoca giderken de aynı polemiği devam ettirerek yanlışında ısrar etti. Her Türk vatandaşının bir siyasi görüşü vardır ve o doğrultuda oyunu kullanır kimsede karışamaz ama futbol camiası bu tür polemikleri kaldırmaz cünki tribünlerde her görüşten seyirci var, ama ortak payda Eskişehirspor’dur.
Bu günden sonra yapılan yanlışları tartışmak bir fayda sağlamaz ama şampiyonluğa oynayan takım kendi sahasında 2 maçta 8 gol yemez, puan olarak üstte olmamız Bofiin’in kurtardıkları ve Erkan ve diğer golcülerimizin golleri sayesindedir. Ben eski yazılarımda da futbol değil top oynuyoruz diye eleştirmiştim. 20 maçta bu durum değişmedi Alpay hocanın acemilikleri olmasaydı şimdi 10 puan öndeydik, yinede kendisine teşekkür ediyoruz.
Bu günden itibaren Sn. Mustafa Denizli görevine başladı, Mustafa Hocanın kariyeri belli inşallah takımı derler toparlar ve başarılı sonuçlara imza atar. Şampiyonluk için herkesin el ele verip Mustafa Hocaya destek olması gerekiyor.
Bu hafta deplasmandayız Elazığspor 15. Sırada ancak bizden daha az gol yemiş, biz ise ilk 6 takım arasında en çok gol yiten takım durumundayız, onun için bu gol yeme durumunu hemen düzeltmemiz lazım. Ben inanıyorum ki Mustafa Hoca tecrübesi ile bu sorunu halledecektir.
Birde Tanju çolak’ın son konuşması var, bütün takımlar 15-20 hoca arasında gidip geliyor diye başlayıp bizim rakibimiz olan takımların başkanlarına Mustafa Denizli Eskişehirspor’a nasıl geldi araştırın diye akıl veriyor, neyini araştıracaklar yönetim karar vermiş hocayla yollarını ayırmış yeni hocayla anlaşmış bunun araştırılacak neyi var, bende Tanju’ya akıl vereyim Tudor’un Galatasaray’a nasıl geldiğini araştırsın.
Mustafa Denizli’ye hoş geldin diyor başarılar diliyorum.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi