Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

IŞIK GÖZÜKTÜ

Son Göztepe maçındaki 4-0’ lık sonuç hem futbol hem de skor olarak hepimizi sevindirdi. Demek ki taşlar yerine oturmaya başladı. Göztepe maçında rakibe pozisyon vermedik, bir topları direkten döndü başka da pozisyonları yok.
Bizim geri dörtlümüz yerine oturdu, kolay kolay gol yemiyoruz hücumda da iyiyiz ama kanatlarda tek başına Ofoedu var. İki kanadı da hücuma katarsak gol atma problemimiz olmaz.
Dorukhan’ın attığı gol bana göre çalışılmış bir pozisyondu, demek ki antrenmanlarda çalışmalar yapılırsa sonuç alınıyor.
Kalan 9 maçta çok dikkatli olmamız lazım özellikle bedavadan kartlar görmemeliyiz. Hakeme itiraz genelde hiçbir şeyi değiştirmez sonucunda bedava kart gördüğünle kalırsın.
Bundan sonra her maçımız final maçı dolayısıyla hiçbir şekilde havaya girip gevşememeliyiz. Göztepe’ye pozisyon vermeden 4 gol atan takım her takımı yenecek güçtedir, bu havayla ve seyircimizin muhteşem desteği ile bütün maçları alabiliriz, buna taraftarımızın inandığı gibi futbolcu kardeşlerimizin de inanması ve bu inançlarını sahaya yansıtmalarıyla başarabiliriz.
Bandırmaspor sondan ikinci sırada bulunan bir takım, 25 maçta 5 galibiyet alabilmişler ilk yarıda 4-1 yendik ama şu anda can derdine düşmüş durumdalar, Boluspor’dan sonra 41 golle en çok gol yiyen ikinci takım.
Bu sonuçlara bakarsak en çok gol atan Eskişehirspor’la oynayacakları maça bana göre çok tedirgin çıkacaklar. Bizde daha Semih devreye girmediği halde 43 gole ulaşmışız, bu da rakibe korku verecektir.
Aldığımız cezaya gelince Gözlemci arkadaşlar bu sözleri nasıl duymuşlar anlayamadım, çünkü o tezahürat sırasında 5-10 kişinin kötü sözlerini duymak mümkün değil gibi, inşallah Tahkim kurulu bu yanlışlığı düzeltir. Murat başkan bu konuda devamlı uyarıyor ama yinede ufak tefek arızalar sürüyor.
Bu aşamada seyircimizin daha bilinçli davranarak karşı taraflara koz vermemesi lazım. İki gün önce bir TV. Programında Serkan Rençber Eskişehirspor bu seyirciyle kesin Süper Lige çıkar diye açıklama yaptı demek ki herkes taraftarımızın gücünün farkında dolayısıyla bu gücümüzü eksiltmememiz lazım.
 ES-ES’ in Bandırmadan 3 puanla döneceğine inanarak başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi