Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

PLAY-OFF OFF OFF

Normal sezonda ayağımıza gelen fırsatları teperek play-off oynamak zorunda kaldık. Geriye dönüp şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin bir anlamı kalmadı. Şimdi yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarların ele ele yürek yüreğe play-off tan çıkmak için birlik ve beraberlik içinde olması gereken zaman.
Play-off da muhtemel rakiplerimiz Giresun – Göztepe – Bolu – Altınordu azda olsa ümraniyespor.
Biz bu takımlarla ligde ikişer maç yaptık bu takımlardan hiç biri içeride ve dışarıda yenemedi bir tek yenilgiyi olaylı maçta Göztepe’den aldık. Bolu ile içeride dışarıda berabere, Giresun içeride 1 - 0 dışarıda 0 – 0, Göztepe 3 – 0 hükmen içeride 4 – 0, Altınordu içeride 3 – 0, ümraniye dışarıda  2 – 2 içeride  0 – 0 sonuçlarını aldık, görüldüğü gibi muhtemel rakiplerimizden hiç biri bizi yenememiş bizi içeride dışarıda yenen takımların hepsi alt sıralarda.
Bu mağlubiyetleri neden aldığımızı teknik kadro masaya yatırmış ve play-off da aynı hataları yapmamak için gerekli önlemleri alacaktır.
Ben daha önce defalarca yazdım orta sahamız iyi oynarsa bizi kimse yenemez zira gol sorunumuz yok 62 gol atmışız maç başına 1,88 ortalama golle oynuyoruz.
Bu aşamada tek tek futbolcularımızın eksikliklerini söylemek gerekmez, ancak iki bekimizde iyi hücuma çıkıyorlar arkalarının boş kalmaması lazım onun için iyi kademe yapmalıyız.
Bir de oyuna hem çok iyi motive hem de çok iyi konsantre olmamız gerekiyor. Rakibe serbest atışlarda çabuk top kullandırmamalıyız. Bu maçlar tek maç gibi düşünülmeli özel frikik, özel korner çalışmaları yapılmalı zaten Denizli Hoca bu konuda çok tecrübeli bir hoca gereken çalışmaları yaptıracaktır.
Ortaya çıkan bu tabloya göre ES-ES ‘in play-off tan çıkması zor değil yeter ki futbolcularımızın bu işe inanarak yürekten oynasınlar.
Altınordu maçı bizim için formalite maçı, oynamayan bazı futbolcularımız bu maçta görülebilir.
Bu düşüncelerle ES-ES’imize başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi