Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

3 PUAN İYİ

Son Erzurumspor maçını 3-1 kazanarak moral bulduk. Takımımızda bana göre gol sıkıntısı yok içeride dışarıda 16 gol atmışız ama 18 golde yemişiz. Demek ki sıkıntı savunmada, Hoca da aynı teşhisi koydu ama hala bir çare bulamadık. Yediğimiz goller hep rakip takıma hediye ettiğimiz toplardan mesela iki stoperimizin arasından topu kapan rakip oyuncu gol atıyor sebebi iki stoper kademe yapmıyor adam topu alıp gidiyor bunları düzeltmek o kadar zor değil.


Ligler başlayalı 9 hafta oldu sezonu geç açtık şöyle oldu böyle oldu hepsi geçti 9 tane maç oynadık. Kondisyon sıkıntımız var sözleri pek inandırıcı olmuyor, bizim hırs ve oyuna konsantre olma sorunumuz var. Ben hep söylüyorum bizim orta sahamız iyi oynarsa her takımı yeneriz, orta sahamız rakip takımı kolay kolay hücuma çıkartmamalı orta sahada pas yapmayı beceren takımlar bizi sıkıntıya sokuyorlar sebebi baskı yapıp topu kapamıyoruz topu alıp pas yaptığımız zaman golü buluyoruz.


Diğer sıkıntımız ise 1. Bölgemizden çalımla çıkmaya uğraşmamız topu kaptırınca kalemizde tehlike görüyoruz bunlara dikkat etmemiz lazım. Bizim artık bir oyun sistemi geliştirmek için çok çalışmamız lazım, ben olsam sabah akşam taktik çalışırım herkes top bizdeyken nereye gideceğini ne yapacağını ezberlemeli oyun içinde ortaları daha dikkatli atmalıyız son Erzurum maçında bir sürü orta attık ama hep havadan Erzurum’un iki stoperi 1.90 boyunda bir tane topu alamadık veya vuramadık topu yere indirince 3 gol attık, aldığımız 3 puanın verdiği moralle Altınordu maçında daha iyi olacağımıza ve iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.


Birde son günlerde tartışılan bir konu var S.G.K. ve Vergi Dairesine olan borçlar. Sayın başkan bu borçların eski yöneticiler tarafından ödenmesini öneriyor. Ancak Vergi ve S.G.K. borçları ile ilgili 6111, 6552, 6736 ve 7020 sayılı yeniden yapılandırma kanunları çıktı. Eskişehirspor’da bu kanunlardan faydalanmak için başvuruda bulundu ve ödemeler yapıldı. Bu borçlar o zaman ki yönetimlerin değil daha önceki yıllara aitti hiç kimse de bu borçlar bizim zamanımızın borcu değil demedi zira borç Eskişehirspor tüzel kişiliğinin borcuydu ve tüzel kişilik devam ediyordu halen de devam ediyor. Fazla detaya girmek istemiyorum, ama bu konuda daha hassas olmamız gerektiğini düşünüyorum.


Bu düşüncelerle ES-ES’ imize başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi