Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

DEVAM ETTİRMELİYİZ

Denizli galibiyeti ile önümüz açıldı, bundan sonraki maçlara daha moralli daha güvenli çıkacağız.


Denizli maçında son topları biraz daha dikkatli kullanabilseydik sonuç daha fazla gollü olurdu, uzun toplarda başarılı olamıyoruz bu topların % 90’ı ya taca ya avuta yada rakibe gidiyor. Dolayısıyla hızlı hücum şansımızı kaybediyoruz.


Denizli maçındaki oyunumuzun biraz daha üstüne koyabilirsek hiçbir maçta sıkıntı yaşamayız. Denizli maçında savunmaya yardım yönünden bana göre iyiydik Bruno ve Ofoedu beklerimizin önlerini iyi kapattılar rakibe fazla boş alan bırakmadık.


İlk defa 90 dakika oynayan Bedirhan fazla sırıtmadı. Bazı pozisyonlarda arkasını Akaminko kapatarak tehlikeleri önledi, Bedirhan daha da iyi olacak ayağı iyi bir futbolcu, iki karambol pozisyonunda 3-4 kişi arasında çok güzel paslarla çıktı, inşallah devamını getirir.


Semih çok güzel bir gol attı, oyunu rakip ceza sahasına yıktığımızda Semih her zaman gol atar.


Bu hafta oynayacağımız Giresunspor 31 puanla 5. sırada yer alıyor. 20 maçta 8 galibiyet 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet almış 26 gol atmış 19 gol yemiş, az gol yiyen 4 takım arasında yer alıyor. Metin hocayla epeydir sorunları vardı ve bu hafta Yılmaz Vural geldi. Bu değişiklik bize göre büyük şans. Yılmaz hocayı severim ama gol yemediği maç çok azdır 2 atarsa 3 yer inşallah bizim maçta da istikrarını devam ettirir.


Bundan sonraki 6 haftada bizi zor maçlar bekliyor. Artık futbolcularımızın da, yönetiminde, hocanın da kafalarının rahat olması lazım. Transfer bitti artık bütün takımın önümüzdeki sezon için yatırım yapmalı zira temmuzda yeni transfer sezonu başlayacak ancak bundan sonraki maçlarda öne çıkanlar iyi transfer yapabilir, futbolcularımızda her halde bunu biliyorlardır ve ona göre oynarlar.


Bu düşüncelerle Giresun maçında 3 puan alacağımız inancıyla ES-ES’ imize başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi