Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

LİDERLE OYNUYORUZ

 


Bu hafta ümraniyesporla zorlu bir maç oynayacağız ümraniyespor ligde 36 gol atıp 19 gol yemiş. Bizim gol sayımız 39 3 gol öndeyiz, yediğimiz gol daha fazla. ümraniyesporda golde İbrahim Akdağ 9 Rangelov ve Drole 6 golle en çok gol atan futbolcular, devre arasında orta sahaya transfer yaptılar, bana göre kadrosunda yıldız futbolcu diyeceğimiz futbolcu yok.


Bize gelirsek son iki hafta futbol olarak da sonuç olarak da iyi bir noktaya geldik.


Giresun maçında tahminim doğru çıktı Yılmaz Hoca beni yanıltmadı 3 gol yedi, devamlı hücum oynattığı için sağdan soldan bir çok orta yaptılar ancak bizim iki stoperimiz bu topların hepsini aldı, rakibe şans tanımadılar, özellikle Semih canla başla oynadı az daha golde atıyordu. Emirhan daha güvenliydi, Kayacan şu anda 1. Ligin en iyi kalecisi, bu takıma güven veriyor. Ben hep söylüyorum orta sahamız savunmaya daha çok yardımcı olduğu zaman bizi zor yenerler. Dorukhan’ nın orta sahaya gelmesiyle orta sahamız daha dirençli hale geldi bir de güzel gol atarak alkışları hak etti. İnşallah üstüne koyarak devam eder, Kaan’da güzel gol attı demek ki isteyince oluyor.


ümraniye sahası çok ufak semt sahası gibi, Federasyon maçı Olimpiyata alabilirdi olmadı yanlış hatırlamıyorsam ümraniye daha önce orada oynamıştı.


Bu maçta her şeyden önce sakin olmalıyız. İlk devrede ki maçımızda 1-1 berabere kalmıştık. Bütün iş futbolcu kardeşlerimizde yardımlaşarak ve iyi pas yaparak sonuca gidebiliriz Giresun maçında bunu gösterdik aynı hırsı bu maçta da gösterebiliriz.


Bir de oyuncu değişikliklerinde Yücel Hocanın biraz daha cesaretli olması lazım taraftar Andaç’a pek olumlu bakmıyor. Bu çocuk Süper Ligde Trabzon’a güzel bir gol attı, o günden beri kayıp kiralık gittiği takımlarda da aşama kaydedemedi, ama takımla beraber olan Yücel Hoca onun kararlarına saygılı olmak lazım. Hasan Ayaroğlu yıldız adayı bir futbolcu ama bana göre sürekliliği yok, oyuna sonradan girdiğinde oyuna konsantre olamıyor gibi. Bazı maçlarda yaptığı hareketler, attığı goller birinci sınıf futbolcu olduğu intibahını veriyor, ancak bunu devamı gelmiyor, küsmeden kızmadan futbolunu oynarsa iyi yerlere gelecek.


Bu hafta zor bir maça çıkıyoruz, ES-ES her türlü zorluğun üstesinde gelecek bir takım.


çok büyük terslikler olmazsa bu maçtan puan alacağımıza inanarak ES-ES’ imize başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi