Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

DEVAM ETTİREMEDİK

Son 3 maçta aldığımız başarılı sonuçlara bir yenisini ekleyemedik ve ağır bir yenilgi aldık.


Maç bizim açımızdan iyi başladı hemen 1-0 öne geçtik ama devamını getiremedik ilk golü iki stoperin arasından vurulan kafa topu ile yedik. 4 senedir yan toplardan gol yeme hastalığına bir çare bulamadık, o mevkilerde birçok futbolcumuz oynadı ama aynı hatalar devam etti, hala da devam ediyor. Ayrıca Semih’in olmaması defansımızın zorlanmasına yol açtı.


Ben her zaman yazıyorum orta sahamız savunmaya yardımcı olmadığı maçlarda sıkıntı yaşıyoruz orta sahayı Dorukhan ve Hürriyet’le tutmaya çalışıyoruz ama rakip takım orta sahada fazla oyuncu bulundurduğu zaman, pas yapmalarına izin veriyoruz ve rakibin her atağı tehlikeli oluyor. Biz ise orta sahada pas yapıp boş alan yaratamıyoruz, son maçlarda doğru paslarla oynadığımız zaman golde attığımız görüldü zaten gol atmada bir sıkıntımız yok 41 golle en çok gol atan 2. takımız ama çok gol yiyoruz buna bir çare bulmamız lazım.


Giresun ve ümraniye maçlarında savunmada gösterdiğimiz direnci Antep maçında gösteremedik, önceki iki maçta da rakiplerin sağdan soldan birçok orta yapmasına mani olamadık Allahtan gol atamadılar ve biz galip geldik.


Bazı futbolcularımızın artık ben ne oynuyorum diye düşünmesi başlaması lazım bu formayı giymek herkese nasip olmaz giyince hakkını vermesi lazım. Transfer pazarında Eskişehirsporlu futbolcuların her zaman bir ağırlığı vardır.


Yücel Hoca değişikliklerde hep aynı futbolcuları değiştiriyor, oyuna yeni giren futbolcular ise takıma bir katkı sağlayamıyor. Yücel hocanın bunu değerlendirmesi lazım, ben yıllardır aynı şeyi söylüyorum her maçta 11 futbolcuda süper oynamıyor kötü oynayanlarda oluyor o kötü oynayan 1 futbolcu gençlerden olsa dünyanın sonu değil belki de iyi oynar ve onu kazanırız, Bedirhan buna örnektir.


Manisasporun durumu sıkıntılı 9 puanı silinmiş bir takım ama puanları silinmemiş olsaydı 23 puanla Denizli ile aynı puana sahip olacaklardı, 23 maçta 7 galibiyet almışlar onun için dikkatli olmalıyız.


Sonuç olarak Giresun ve ümraniye maçlarında gösterdiğimiz direnci gösterebilirsek Manisa’dan kesin olarak puan ve puanlarla dönebiliriz, yeter ki futbolcularımız yürekten oynasınlar.


Bu zor maçta ES-ES’imize başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi