Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

ACI GÜN

 


Dün sabah erken saatlerde 40 yıllık dostum Eskişehir Basının duayenlerinden gazetemizin sahibi Sayın Oğuz Türkmen’in vefat ettiğinin haberini aldım.


Tanıdığım en efendi insanlardan biriydi, kimseyi kırmaz, yüksek sesle bile konuşmazdı her olaya olumlu tarafından bakardı.


Bu duygularla rahmetler dileyerek kederli ailesine de başsağlığı ve sabırlar diliyorum.


Eskişehirspor’a gelirsek yine aynı sıkıntılar devam ediyor, yediğimiz iki golde de hata yaptık birinci golde karambol de topa sahip olamadık 2. golde dörde ikiydik ama adam paylaşamayınca golü yedik.


Maçta 3 tane gol pozisyonumuz vardı, Dorukhan’ın vuruşu kaleciye çarptı, Mezenga 50. dakikada topu iki metreden dışarıya attı ve 3. pozisyonda Ofoedu golümüzü attı.


Bizim bütün sıkıntımız orta sahada orta saha oyuncularımız savunmaya yarımcı olamıyorlar 2 bekimizin arkaları devamlı boş, hücuma çok yavaş çıkıyoruz uzun toplarla kanat değiştirmeyi beceremiyoruz. Attığımız toplar ya taca ya auta ya da rakibe gidiyor dolasıyla hücumda zayıf kalıyoruz.


4 senedir yan toplara çare bulamadık ben korner olunca eyvah penaltı diyorum çünkü korner ve yan toplardan dünyanın golünü yedik yemeye de devam ediyoruz.


önümüzde 8 maç kaldı bu günden sonra para pul konuşmanın kimseye bir faydası olamaz Eskişehirsporda kimsenin parası kalmaz, bu durum da bütün yük ve sorumluluk teknik kadro ve futbolcularımıza kalıyor, onlardan bütün maçlarda canla başla mücadele ve iyi futbol bekliyoruz.


Pazartesi günü Altınordu ile oynayacağız, onlara İzmir’de yenilmedik hatta son saniyede golü atsaydık galip gelecektik. Altınordu genç bir takım 90 dakika aynı tempo ile oynayabiliyorlar. En tehlikeli futbolcuları Kerim Avcı hem oyun kuruyor hem de 12 gol atmış, bizde de oynayan Mirkan 11 gol atmış yine Barış Alıcı hem birebir de iyi hem de 8 gol atmış Erdoğan Yeşilyurt hücumda iyi oda 6 gol atmış. Kalecileri Erce genç kaleciler arasında 1 numara, bu verilere göre çok dikkatli ve sakin oynamalıyız ancak bu şekilde başarılı olabiliriz.


Diğer bir konuda benim yönetimlerdeyken sık sık dile getirdiğim yabancı futbolcular, ben bu oyunculara paralarını iyi kötü ödüyoruz, ne arabasına ne evine ne uçak biletine para vermeyelim dedim. Diğer arkadaşlar baba işler senin gençliğindeki gibi değil şimdi o işler olmaz kimse gelmez derlerdi, bir yabancı futbolcunun anasının babasının bilet parası 35 bin lira tutmuştu ben itiraz ettiğimde sözleşmesinde var dendi ve para ödendi.


Şimdi ise Galatasaray kulübü benim bu önerilerimi hayata geçireceklerini açıkladı, hatta vergilerini de futbolcular ödesin diyorlar, inşallah bütün kulüpler bu yönetimi benimserler ve kulüpler büyük bir maddi yükten kurtulurlar.


Pazartesi günü yürekten oynayan futbolcularımız ve taraftarımızın desteği büyük ile 3 puan alacağımıza inanarak ES-ES’imize başarılar diliyorum.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi