spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI)

ES-ES DÜŞ- ME- YE –CEK.

çoğunlukla, yazmak istediğim konuyu kafamda netleştirip otururum klavyenin başına… Bu, ya o hafta oynanacak maçın ön analizi ya da maç ertesindeki yorum ve görüşlerimi belirtmek şeklindedir genelde. Arada bir de  spora ve  Türk Futboluna ilişkin görüşler…


Şimdi, önümüzde hafta sonu oynayacağımız çok kritik bir  Samsun maçı var ama gel gelelim ben kilitlenmiş durumdayım. Ne yazacağımı kestiremiyorum bir türlü..


Acaba Samsun maçı dahil olmak üzere son dört haftada oynayacağımız maçları masaya yatırıp, alınabilecek olası puanların hesabını mı yapsam?..   örneğin; “ Biz Samsun’ u evimizde yeneriz;  ardından Antep maçı çantada keklik. .Bolu ‘dan 3 puan aldık mı  iş tamamdır. Son hafta Adana ‘ya güle oynaya gideriz “desem, fazla mı iyimser düşünmüş  olurum.? Peki ya Samsun.?.. Adamların eli armut mu toplayacak.? Sahi. .bir de Denizli  var daha.. Onların puanı kaçtı.?.. Denizli- Samsun maçı neredeydi?...A .Demir Spor  da potaya girer mi.?.. öFFF…!..Kafayı yiyeceğim yahu.!... Hesap Uzmanı mıyım Ben..?


Olmadı, “Kaptan Hürriyete Açık  Mektup..” diye girsem yazıya…Sonra da “ Bak Kaptan; koca bir şehrin kaderi senin ve arkadaşlarının elinde.. çıkın sahaya aslanlar gibi oynayın. Hadi koçlarım.. Hadi  aslanlarım..” diyerek ve  gaz vererek devam etsem…O da olmaz. Zira geçen haftaki yazımda tüm takıma profesyonel olduklarını hatırlatmıştım. üstelik bir de Yılmaz Vural faktörü var.. Adamı takımın başına “GAZ” versin diye getirmedik mi.?


Maç öncesi işin teknik detaylarına girip, Samsun takımının bu güne kadar oynadığı 15 deplasman maçından sadece 1 galibiyet alabildiğini, ancak 7 deplasman maçını da kaybetmediğini  belirtip ; Es-Es ‘in de tam aksine iç saha maçlarındaki performansının “berbat” olduğunu söylesem.. Sonra da “Samsun takımımın yediği gollerin çoğu ya  kornerden ya da  yan ortalardan gelen kafa golleri..” diye ahkam kesip, ufaktan-ufaktan Es-Es  Teknik heyetine “Tüyo..” versem...Yine olmaz.. Zira bu maçın taktiği belli. “Taktik-Maktik Yok.. Bam. .Bam. .Bam.. Eşittir 3 Puan.”.


Yok, Yok.. Anlaşıldı ben bu yazıyı yazamayacağım…


Derken; tam klavyenin başından ayrılacaktım ki  hanım “ Uyan Bey “ diye dürttü.       Meğerse  klavyenin başında sayıklıyormuşum..Ne diye mi?.


Es-Es DüŞMEYECEK..ESES DüŞMEYECEK… ES-ES DüŞ- ME –YE CEK…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
spor -9- N. Mesut KÜKRER (GENİŞ AÇI) Arşivi