"Kış esnafın yüzünü güldürdü"

“Kış esnafın yüzünü güldürdü”
Kış mevsiminin gelmesiyle esnafın yüzünün biraz da olsa güldüğünü söyleyen Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, "Kışlıklarla ilgili ihtiyacı olan vatandaşlarımız alışveriş yapmaya başladı....

Kış mevsiminin gelmesiyle esnafın yüzünün biraz da olsa güldüğünü söyleyen Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, "Kışlıklarla ilgili ihtiyacı olan vatandaşlarımız alışveriş yapmaya başladı. Bu da esnafımıza bir hareketlilik getirdi" dedi.


Havaların soğumasıyla vatandaşların kışlık ihtiyaçlarını almaya başladığını bundan kaynaklı da esnafın satışlarında bir canlılık olduğundan bahseden Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, "Eylül ayında okullarımız açıldı. Okulların açılmasıyla esnafımız az da olsa rahat nefes aldı. Bir hareketlilik yaşadı. Onun arkasından kış sezonuna girdik. Dolayısıyla kışlıklarla ilgili ihtiyacı olan vatandaşlarımız alışveriş yapmaya başladı. Bu da esnafımıza bir hareketlilik getirdi. İşlerinin düzelmesini sağladı. Gerçekten esnafımızın son günlerde işleri durgun gidiyordu. Kış sezonuyla işlerin açılması bekleniyordu. Kış sezonu da bir canlılık getirdi şu an. Dolayısıyla kış sezonunda hareketlilik devam ederse esnafımız da kışı en iyi şekilde atlatır diye düşünüyorum. Esnafımız bu sebeple üst seviyede kışlık ürünlerini tezgahlarına koydu. İlkbahara kadar bu hareketlilik devam eder diye tahmin ediyorum. Böylece esnafımız da kışı atlatmış olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.