Pekinel Kardeşlerden müthiş resital

Pekinel Kardeşlerden müthiş resital
 Dünyanın en iyi piyano ikililerinden biri olarak tanınan Güher ve Süher Pekinel kardeşler Eskişehirli sanatseverlere düzenledikleri resital ile doyumsuz bir gece yaşattı.  Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı...

 


Dünyanın en iyi piyano ikililerinden biri olarak tanınan Güher ve Süher Pekinel kardeşler Eskişehirli sanatseverlere düzenledikleri resital ile doyumsuz bir gece yaşattı.


 


Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve Türkiye’nin müzikteki gurur kaynağı Güher- Süher Pekinel kardeşler tarafından verilen resitalde Eskişehirli sanatseverler klasik müziğin büyülü dünyasında eşsiz bir gece yaşadı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı gecede Eskişehirliler konsere büyük ilgi gösterdi.


Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda düzenlenen konserde Pekinel kardeşler, dünyanın ünlü bestecileri Alman Wolfgang Amadeus Mozart, İspanyol Manıel Infante, Fransız Maurice Ravel ve Claude Debussy’nin eserlerini seslendirdiler.


Eskişehir’de olmaktan ve Eskişehirli sanatseverlerin büyük ilgisinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Pekinel kardeşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.