Odunpazarı'ndan Yenikent'e park

Odunpazarı’ndan Yenikent’e park
Belediye park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler bir süre önce başlattıkları Öğretmenler parkındaki çalışmaları son aşamaya getirdi.Yaptığı çalışma ve sağladığı hizmetler ile bölge halkının takdirini toplayan...

Belediye park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler bir süre önce başlattıkları öğretmenler parkındaki çalışmaları son aşamaya getirdi.


Yaptığı çalışma ve sağladığı hizmetler ile bölge halkının takdirini toplayan Odunpazarı Belediyesi tarafından Yenikent Mahallesi de yeni ve modern bir parka kavuşturulacak. Konu ile ilgili bilgi veren ve devam eden hizmetleri sık, sık yerinde inceleyen Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt, “Yenikent havuzlu parka yaptırılan öğretmen heykeli de dikilecek. Yapımı devam eden öğretmenler parkını onların en anlamlı günü olan 24 Kasım öğretmenler gününde hizmete açarak hediye edeceğiz” dedi. Başkan Kurt “Belediye olarak bölgemizdeki tüm semtlere maddi imkânlar dâhilinde gereken her türlü hizmeti veriyoruz. Sağladığımız hizmetler ortada şehrimize ve bölgemize kazandırdığımız belediye hizmetleri vatandaşlarımız tarafından çok iyi biliniyor aynı zamanda da benimseniyor” diye konuştu. Yenikent Mahallesine ayılan havuzlu öğretmenler parkı 24 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek görkemli bir tören ile hizmete açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.