"İşinizi en iyi şekilde yapın"

“İşinizi en iyi şekilde yapın”
 Vali Özdemir Çakacak, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ile birlikte Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü İbrahim Boyacı’dan bilgiler alan Vali Çakacak, okulun sınıflarını gezerek,...

 


Vali özdemir çakacak, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi özen ile birlikte Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.


 


Okul Müdürü İbrahim Boyacı’dan bilgiler alan Vali çakacak, okulun sınıflarını gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Bilgi ve birikimin önemine değinen Vali çakacak, “Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız ülkemizin geleceğini o kadar iyi yönlendirirsiniz. Okulda aldığınız iyi bir eğitim ileriki hayatınızda sizlerin özgüveni yüksek bir insan olmanızı sağlayacaktır. Sizler, büyük düşünmek zorundasınız. Hedefleriniz de hayalleriniz de büyük olmalı. Sizler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti gibi büyük bir devletin geleceğisiniz.” dedi.


Fırsat buldukça sık sık okul ziyaretleri yaptığını dile getiren Vali çakacak, Türkiye’nin daha çok kalkınması için Mesleki ve Teknik Liselerin önemli olduğunu belirtti. İşini ve ne yaptığını iyi bilen kalifiye elemana her zaman ihtiyaç duyulduğunu belirten Vali çakacak, kendi okul yıllarında yaşadığı hatırları öğrencilerle paylaştı.


Vali çakacak, “Hangi işi yaparsanız yapın en iyisini yapma gayreti içerisinde olun. çok okuyun, derslerinizi iyi dinleyin.” diye konuştu.


Daha sonra ders arasında öğrencilerle masa tenisi oynayan Vali çakacak, ardından okulun öğretmenleriyle bir araya geldi.


öğretmenlik mesleğindeki manevi zenginliğin hiçbir şeye değişilmeyeceğini söyleyen Vali çakacak, “Kutsal bir mesleği yerine getiren öğretmenlerimiz, en büyük zenginliğimiz olan çocuklarımızın iyi bir şekilde eğitim almalarını sağlamaktadırlar.” dedi.


Okul Müdürü İbrahim Boyacı’ya verdiği bilgiler için teşekkür eden Vali çakacak, ardından Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.