Ciğerci Aziz kuruluşunu kutladı

Ciğerci Aziz kuruluşunu kutladı
  Urfa ve yöresinin lezzetlerini Eskişehir’e taşıyan Ciğerci Aziz kuruluşunun üçüncü yıl dönümünü her zamankinden daha farkı ve anlamlı bir şekilde kutladı.  İsmet İnönü Caddesi Anadolu Üniversitesi karşısında...

 


 


Urfa ve yöresinin lezzetlerini Eskişehir’e taşıyan Ciğerci Aziz kuruluşunun üçüncü yıl dönümünü her zamankinden daha farkı ve anlamlı bir şekilde kutladı.


 


 İsmet İnönü Caddesi Anadolu üniversitesi karşısında faaliyet gösteren Ciğerci Azizin önceki akşam kuruluş yıldönümü duygulu anlara sahne oldu.


Eskişehir’de iki yıl önce kurulan işletmede düzenlenen görkemli tören ile üçüncü yıla adım atmanın mutluluğu yaşandı. İşletmeci Aziz Karagöz, dün akşam Eskişehir deki şehit aileleri ile yakınlarını bir araya getirdi. Kuruluş yıl dönümü anısına önce şehit ailelerine yemek ikramında bulunuldu ardından da hazırlanan yıl dönümü pastası hep birlikte kesildi. Müzik eşliğinde gerçekleştirilen yıl dönümü etkinliğine katılan şehit aileleri işletmeci Aziz Karagöz’e bu anlamlı davetinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.