Öğrencilere yabancı dil kursu

Öğrencilere yabancı dil kursu
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’na bağlı Emek Eğitim Merkezi’nde devam eden eğitimler kapsamında ilkokul öğrencilerine verilen İngilizce dil kursu sürüyor. Her yaştan vatandaş için ücretsiz...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’na bağlı Emek Eğitim Merkezi’nde devam eden eğitimler kapsamında ilkokul öğrencilerine verilen İngilizce dil kursu sürüyor.


 


Her yaştan vatandaş için ücretsiz eğitim imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi’nin ESMEK Emek Eğitim Merkezinde 3. sınıf öğrencilerine verdiği yabancı dil kursları kapsamında İngilizce dil eğitimi sürüyor. Sosyal belediyecilik refleksiyle engelli bireylerin toplumda sosyalleşmesini kolaylaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı imkânla alanında uzman görme engelli eğitmen tarafından 17 kişilik bir sınıfta verilen kursta öğrencilerin derslerine yardımcı olmak ve İngilizce öğrenmelerini kolaylaştırmak amacıyla modern eğitim teknikleri uygulanıyor.


Eğitim merkezlerinde devam eden Almanca, İngilizce, Rusça, Fransızca ve İspanyolca yabancı dil kursları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar (0222) 220 76 88 numaralı telefondan yetkililerle iletişime geçebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.