Lezzetler Yarışıyor

Lezzetler Yarışıyor
 Odunpazarı Kent Konseyi ’’ Kadın Meclisi ’’ Kadınlar Günü Kapsamında Düzenlediği “Mahallelerde Lezzetler Yarışıyor” yemek yarışmasının 2. sini bu yıl İmişehir Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi...

 


Odunpazarı Kent Konseyi '' Kadın Meclisi '' Kadınlar Günü Kapsamında Düzenlediği “Mahallelerde Lezzetler Yarışıyor” yemek yarışmasının 2. sini bu yıl İmişehir Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi .


 


Yarışmaya Yörükkırka, İmişehir, Yörükkaracaören, Yahni Kapanı mahalleleri katıldı. Birlik ve Beraberliğin örneği sergilenen bir çok köyü bir araya getiren, farklı lezzetlerin sergilendiği etkinlikte kadınlar yöresel bir çok yemeğin tadına bakma fırsatı buldu .


Etkinliğe şefler Selçuk çakır, Mutlu Güngör, Soner Köse, Mustafa Alıcı, Hasan Bıçakçı, Erdal çetin, Ertuğrul çolpan, Aysel Tetik, özlem Tüysüz, Ayten Saymaz, Ali İhsan Aydoğdu , Yasin Seçgin  katılarak jüride yer aldılar.


Etkinliğin açılış konuşmalarını yapan İmişehir Muhtarı Devir Edizgil ve Odunpazarı Kent Konseyi başkanı İsmail Kumru birlik ve beraberlik mesajları vererek, bu tür etkinliklerin bundan sonrada devem edeceğini söylediler . Yarışmaya Şiraz Halı, ünallar Yataş, ünallar Petrol, Eldem Ticaret,  Abacı Mağazaları katkı vererek dereceye giren yarışmacılara hediyeler dağıttılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.