İnşaat sektörü içini Tekgöz'e döktü

İnşaat sektörü içini Tekgöz’e döktü
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibinin sahadaki çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tüm sektörlere, bu sektörlerde faaliyet gösteren üyelerin önemli kısmına ulaşan Tekgöz ve ekibi, bu kez şehrin...



Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibinin sahadaki çalışmaları aralıksız devam ediyor.


Tüm sektörlere, bu sektörlerde faaliyet gösteren üyelerin önemli kısmına ulaşan Tekgöz ve ekibi, bu kez şehrin farklı noktalarında faaliyet gösteren inşaat firmalarını gezdi. Görüştüğü işletme sahiplerinin ve çalışanların yakın ilgisi ve destek mesajlarıyla karşılaşan Tekgöz, hem kendisini ve projelerini anlattı, hem de inşaatçıların sıkıntılarını dinledi. 

BU SORUNLAR İçİN GİRİŞİM ŞART

Tekgöz’e konut kredisi faizlerinin yüksekliği ve inşaat maliyetlerindeki artıştan yana dert yanan müteahhitler; ruhsat, iskan, harfiyat gibi konularda çeşitli kurumlarla yaşadıkları sorunları da aktardı. Sektörel sorunların giderilmesi noktasında yalnız bırakıldıklarını ifade eden müteahhitler; “üstelik bizim karşılaştığımız problemler, doğrudan sektöre bağlı birçok sektörü de olumsuz etkilemektedir. Sektörün zincir halkalarından olan inşaat malzeme satıcıları ve malzeme tedarikçileri de sıkıntı yaşamaktadır. Sektöre can suyu olacak girişimlere büyük ihtiyaç vardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.